Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (19/06) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

19 Ιουνίου 2018 09:48
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (19/06) έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-7 των Διάσημων και να απολαύσουν το πρώτο έπαθλο εμπειρίας! Σήμερα όμως η κατάσταση αλλάζει! Οι δύο ομάδες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας και θέλουν να αφήσουν στη άκρη το παρελθόν! Ακόμα και τον τσακωμό ανάμεσα στον Γιάννη Τσίλη και τον Νικόλα Αγόρου που τράβηξε το ενδιαφέρον από το χθεσινό επεισόδιο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα λοιπόν έχουμε ένα από τα κλασσικά αγωνίσματα στο Survivor! Δύσκολα εμπόδια, συχνή επαφή με το νερό και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στόχο! Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο και σας το παρουσιάζει! Απόψε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σώμα με σώμα και οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ντέρμπι! Η νίκη για μια από τις δύο ομάδες δεν θα είναι εύκολη!

Είναι σαφές από την μέρα που έφυγε η Ροδάνθη πως οι Μαχητές έχουν δυναμώσει αφού έχουν μειωθεί και οι ήττες στις γυναίκες, όπου αγωνίζεται μόνη της η Εύη Σαλταφερίδου, την ίδια ώρα που στους άνδρες έτσι και αλλιώς είναι πιο δυνατοί με τριάδα "φωτιά" Αγόρου, Γκότση και Θεοδώρου! Από την άλλη στους Διάσημους Τσίλης και Γιακουμάτος είναι πιο αργοί αλλά καλύτεροι στον στόχο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς Τσίλη - Αγόρου, τα καρφιά των συμπαικτών τους και το...αεροδυναμικό μαλλί του Γιάννη! (videos)

Απόψε οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο δίνουν ως φαβορί τους Μαχητές! Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κάποια διαρροή! Όταν την έχουμε στην κατοχή μας θα σας την μεταφέρουμε αμέσως! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share