Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς Τσίλη - Αγόρου, τα καρφιά των συμπαικτών τους και το...αεροδυναμικό μαλλί του Γιάννη! (videos)

Όλα όσα είδαμε χτες!

19 Ιουνίου 2018 07:57
Survivor: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς Τσίλη - Αγόρου, τα καρφιά των συμπαικτών τους και το...αεροδυναμικό μαλλί του Γιάννη! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Το reality παιχνίδι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να μην χάσουν κανένα έπαθλο από δω και πέρα!

Στην καλύβα των Διάσημων το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι ιδιαίτερα καλό και η ψυχολογία τους μετά τις ήττες είναι ανεβασμένη και ο λόγος είναι απλός...

“Παρόλο που κάναμε κάποιες ήττες στα τελευταία παιχνίδια, η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει γιατί φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού και θέλουμε να το απολαύσουμε...” αποκάλυψε ο Γιάννης Τσίλης.

Ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είναι αποφασισμένη να κερδίσει! “Η ομαδάρα μα ς είναι πανέτοιμη! Σήμερα θα κερδίσουμε! Δεν το ρίχνω στην τύχη... Κρίνεται στις λεπτομέρειες, κυρίως στο στόχο. Θα επιστρέψουμε στις νίκες!”

Όμως και στο αντίπαλο στρατόπεδο το κλίμα είναι ανάλογο! “Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη εξαιτίας των σερί νικών!” είπε ο Νικόλας ενώ οι παίκτες έκαναν πλάκα στην καλύβα και προσπαθούσαν να μαντέψουν τι μπορεί να είναι το αποψινό έπαθλο!

“Μετά τα ψώνια τι; Ρούχα; Σκαω στο συμβούλιο με κουστούμι!” είπε ο Ηλίας στους συμπαίκτες του και φυσικά όλοι έσκασαν στα γέλια!

Δείτε το απόσπασμα:

Το ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια, έχει φανεί από την αρχή του παιχνιδιού αφού δεν χάνει ευκαιρία να... τρολάρει τους παίκτες!

Μια τέτοια ευκαιρία του δόθηκε και σήμερα και δεν την άφησε να πάει χαμένη...

Στο στόχαστρο του μπήκε το... αεροδυναμικό μαλλί του Γιάννη Τσίλη!

"Χρειάζεσαι κομμωτήριο Γιάννη! Δεν ξύπνησες καλά! Το μαλλί δεν έχει κάτσει καλά..." είπε ο παρουσιαστής στον... ξεμαλλιασμένο Τσίλη και η Βιργινία δίπλωσε στα δυο από τα γέλια!

"Βιργινία απολογήσου..." της είπε ο Σάκης, "εσύ ευθύνεσαι γι'αυτό;"

"Ωχ! Παναγία μου! Γιατί δεν είναι κούκλος;" του απάντησε η παίκτρια που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από τα γέλια!

"Δεν είμαι κούκλος; Να μην την εμπιστεύομαι Σάκη;" πετάχτηκε ο Τσίλης και απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο χιούμορ έχει!

"Συνεχίζουμε σαν να μην υπάρχει..." πρόσθεσε ο παίκτης δίνοντας καλή... πάσα στον παρουσιαστή!

"Δύσκολο σαν να μην υπάρχει το συγκεκριμένο!" του είπε ο Σάκης και οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους!

"Είναι αεροδυναμικό!" πρόσθεσε η Κατερίνα Δαλάκα για την... κόμη του Τσίλη!

Περνάνε καλά οι παίκτες και εμείς που τους παρακολουθούμε ακόμα καλύτερα!

Δείτε το απόσπασμα:

Το Youweekly.gr λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα στο αποψινό επεισόδιο σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον Spoiler για το ποια ομάδα θα κερδίσει!

Δύσκολο το κομμάτι των διαρροών και απόψε είχαμε δυο spoilers με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σας ενημερώσουμε ποιο spoiler αντιστοιχούσε σε ποιο αγώνισμα!

Στο δεύτερο spoiler που μας ήρθε από τον Άγιο Δομίνικο σας γράψαμε σημερινοί νικητές θα ήταν οι... Διαβάστε παρακάτω....

...Μαχητές, όπως και έγινε!

Οι Μαχητές κέρδισαν τους Διάσημους με σκορ 7-10 και είναι αυτοί που θα πάνε για scuba diving και θα απολαύσουν το γεύμα στο εστιατόριο!

Δείτε το απόσπασμα:

Καβγάς άνευ προηγουμένου στον στίβο μάχης!

Γιάννης Τσίλης και Νικόλας Αγόρου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Ο λόγος;

Το Survivor 2 έχει μπει στην τελική ευθεία, Μαχητές και Διάσημοι τα δίνουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα και να μην χρειαστεί να αποχωριστούν κι άλλο παίκτη. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν λείπουν το τελευταίο διάστημα!

Από την αρχή του επεισοδίου υπήρχε αρκετός εκνευρισμός στον στίβο μάχης...

Η πίστα και ο στόχος φαίνεται πως δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες με αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει μετατραπεί σε ντέρμπι και τα νεύρα να έχουν χτυπήσει... “κόκκινο”.

Η ιδιαιτερότητα της πίστας είναι πως είχε δυο κοινά εμπόδια για τις ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως αν βρισκόντουσαν οι δυο παίκτες την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο έπρεπε να ανέβουν μαζί στο ίδιο εμπόδιο.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, σε ένα τέτοιο κοινό εμπόδιο, ο Γιάννης Τσίλης έφτασε λίγο αργότερα από τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος είχε ανέβει ήδη. Στην αγωνιώδη προσπάθεια του, να ανέβει και ο Γιάννης, ώστε να μην χάσει κι άλλο χρόνο στη πίστα, έκανε μια άτσαλη κίνηση με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Για να μην χτυπήσει, ενστικτωδώς άπλωσε το χέρι του και πιάστηκε από τον Νικόλα Αγόρου.

Ο Μαχητής που δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε, και απλά ένιωσε τον αντίπαλο του να τον τραβάει, εξοργίστηκε και του έβαλε τις φωνές!

“Τραβάει κιόλας! Αμα ξανανίνει θα γίνω και εγώ κακός μετά! Τσίλη δεύτερη φορά;

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες, που o Σάκης Τανιμανίδης αναγκάστηκε να τους φωνάξει: “Ηρεμα, ήρεμα”.

Ομως, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί... Στο τέλος της κούρσας ο Νικόλας “εκτός εαυτού” δήλωσε απειλητικά στον Γιάννη: “Τσίλη, η τελευταία σου!”.

Ο Νικόλας όταν έφτασε στον πάγκο του “κάρφωσε” τον Τσίλη: “Ολυμπιονίκες και Ολυμπιονίκες! Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες;” είπε φανερά εκνευρισμένος!

Εμείς βέβαια, παρατηρήσαμε ξανά και ξανά το στιγμιότυπο και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως ο Νικόλας έδωσε... κολιά στον Τσίλη. Ίσως να κάνουμε και λάθος... Δεν είμαστε απόλυτοι!

Δείτε τα αποσπάσματα με τους αγώνες ανάμεσα σε Αγόρου και Τσίλη:

Δείτε το απόσπασμα με τον καβγά των δυο παικτών:

"Ήρεμη δύναμη" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Γιάννη Τσίλη.

Ο παίκτης από την αρχή του παιχνιδιού, δεν έχει εμπλακεί σε καβγάδες, ούτε τον έχουμε ακούσει να υψώνει την φωνή του σε κάποιον συμπαίκτη του... Στο τέλος του αγώνα καταλάβαμε το γιατί...

Γιατί έχει τον τρόπο του και.... σφάζει με το γάντι!

Μετά τον καβγά που έγινε στον στίβο μάχης ανάμεσα στον Γιάννη και τον Νικόλα Αγόρου (Δείτε εδώ!), ο Σάκης θέλησε να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα αφού ήταν εκείνος που είχε τον ρόλο του πυροσβέστη.

Ο παρουσιαστής έδωσε πρώτα τον λόγο στον Νικόλα και εκείνος "κάρφωσε" τον αντίπαλο του... "Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα αντιαθλητικό τράβηγμα από τον Γιάννη. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν κατά λάθος και όχι εσκεμμένο. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο!" είπε και οι Διάσημοι γύρισαν και τον κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια.

Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση του Γιάννη Τσίλη... "Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον Νικόλα για το τελευταίο ματσάρισμα που τον κράτησα στην προσπάθεια μου να μην πέσω. Ήταν εντελώς αντανακλαστικό. Επειδή ο Νικόλας με έσπρωξε αντανακλαστικά τον έπιασα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικόλα που μου θυμίζει ότι εδώ δεν είναι ότι Ολυμπιακοί, ούτε τίποτα. Θα έλεγα ότι αυτό ήταν ένα βρώμικο παιχνίδι γιατί ο Νικόλας με έσπρωξε..." είπε ο παίκτης και έσφαξε τον αντίπαλο του διακριτικά...

Ξαφνιάστηκε ο Νικόλας με όσα άκουσε από τον αντίπαλο του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. "Δεν είναι έτσι όπως τα λέει!" είπε εκνευρισμένος ο Μαχητής!

"Εντάξει! Όλα καλά Γιάννη! Δεκτή η συγγνώμη σου!" είπε στον Τσίλη προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του ο Αγόρου...

Έχουμε την εντύπωση πως αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί λίγο ακόμα....

Δείτε το απόσπασμα:

Τι και αν αποχώρησε από το παιχνίδι η Ροδάνθη Καπαρού;

Ακόμα την.. συζητάνε οι συμπαίκτες της!

Αυτή τη φορά η Εύη στο τέλος του αγώνα, και λίγο πριν πάνε να απολαύσουν το έπαθλο που κέρδισαν, φρόντισε να τονίσει πόσο πολύ έχει δυναμώσει η ομάδα της τώρα που έφυγε η νεαρή Μαχήτρια και πόσο ανεβασμένη ψυχολογία έχουν...

"Ξεκινάμε και ξέρουμε ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε..." είπε η παίκτρια...

Εντάξει... Το έκανε ξεκάθαρο ότι ήθελαν να την... ξεφορτωθούν...Ή μήπως όχι;

Δείτε το απόσπασμα:

Ο καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη Τσίλη και τον Νικόλα Αγόρου, αλλά και τα όσα ακούστηκαν στην τελετή λήξης του αγωνίσματος απασχόλησαν τους παίκτες αρκετά....

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητήθηκε στις δυο ομάδες και οι παίκτες ξεκαθάρισαν τη θέση τους.

Οι Μαχητές πήραν ξεκάθαρα το μέρος του συμπαίκτη τους Νικόλα Αγόρου και οι Διάσημοι το μέρος του Γιάννη τσίλη!

Αυτό που παρατήρησαμε στα αποσπάσματα είναι πως οι Διάσημοι είναι... πυρ και μανία με τον Νικόλα.

"Είναι απαράδεκτος για ακόμα μια φορά" δήλωσε εκνευρισμένη on camera η Μελίνα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Μαχητές ήταν πιο ήρεμοι και απλά αναφέρθηκαν στο σκηνικό....

Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο; Δεν θα το κρίνουμε εμείς!

Δείτε στο απόσπασμα τα όσα ειπώθηκαν και αποφασίστε εσείς:

Και δεύτερο αγώνισμα απόψε για τους παίκτες του Survivor!

Μαχητές και Διάσημοι μονομάχησαν για να μπορέσουν να γευτούν ένα ελληνικότατο φαγητό... Παστίτσιο!

Ποια ομάδα όμως νίκησε;

Οι Μαχητές βρήκαν γρηγορότερα τον στόχο σε αυτό το ιδιαίτερο στόχο και νίκησαν τους Διάσημους με σκορ 5-10!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share