Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τρομερό έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

18 Ιουνίου 2018 10:09
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τρομερό έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Μαχητές φαίνεται πως τους έκανε καλό η αποχώρηση της Ροδάνθης και κατάφεραν να επικρατήσουν και να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης, όμως σήμερα η κατάσταση αλλάζει! Οι Διάσημοι θέλουν να αντιδράσουν και πρέπει να το κάνουν! Θα τα καταφέρουν όμως;

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα και το Athensmagazine.gr σας έχει πάλι το ρεπορτάζ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες από τον άλλη πλευρά του Αντλαντικού αλλά και από τα πρώτα πλάνα από το trailer του ΣΚΑΙ, απόψε έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα δύσκολο που θα φέρει πολλές δυσκολίες στους παίκτες των δύο ομάδων! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Διάσημοι φαίνονται να "χτυπάνε" αρκετές φορές!

Ωστόσο οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι Διάσημοι είναι το φαβορί για απόψε! Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κάποια διαρροή, την οποία έχουμε στην κατοχή μας μέσα στις επόμενες ώρες και θα σας την μεταφέρουμε αμέσως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπυροπούλου: Το κλάμα, η ταπείνωση, το "ξύλο" και οι τρικλοποδιές

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Βαρύ πένθος στο ελληνικό μπάσκετ! Πέθανε ο κορυφαίος όλων!

Υ.Γ.: Σήμερα, όπως και κάθε βράδυ, το Athensmagazine.gr θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share