Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης σήμερα (17/06)!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

17 Ιουνίου 2018 10:37
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης σήμερα (17/06)!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Η Ροδάνθη αποτελεί παρελθόν από το Survivor και αυτό είναι κάτι που συζυτούν μεταξύ τους οι παίκτες και των δύο ομάδων! Το γεγονός πως είχε διώξει τόσους παίκτης έκανε εντύπωση σε πολλούς αφού περίμεναν να παραμείνει και αυτή την φορά! Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι η Εύη έμεινε η μόνη γυναίκα στην ομάδα των Μαχητών!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς η ροή στο Survivor τρέχει! Το Survivor λοιπόν επιστρέφει μετά από 3 ημέρες και πάλι στους δέκτες μας με έπαθλο άνεσης! Διάσημοι και Μαχητές θα κοντραριστούν σε στόχο να περάσουν μια πιο... άνετη εβδομάδα σε σχέση με τους αντιπάλους τους!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης! Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και με βάση τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το trailer του ΣΚΑΙ, απόψε είναι κλασικό αγώνισμα Survivor! Αρκετά εμπόδια, επαφή με το νερό και ένας στόχος που δεν αναμένεται να δυσκολέψει και τόσο τους παίκτες των δύο ομάδων!

Το γεγονός πως ο στόχος κρίνεται πιο εύκολος από άλλες φορές αλλά και το γεγονός ότι πλέον η Εύη μπορεί να φέρει περισσότερες νίκες από τις γυναίκες από ότι μαζί με την Ροδάνθη δίνει φαβορί για απόψε τους Μαχητές! Προσοχή, δεν πρόκεται για διαρροή αλλά για τις αρχικές μας πληροφορίες! Μόλις την έχουμε στα χέρια μας θα σας την μεταφέρουμε!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγορυη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share