Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Ερωτηματικά και δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα του Πάνου! - “Το έκαναν για να προστατεύουν την Εύη!” (βίντεο)

Λίγο πριν τον αγώνα με την Κολομβία

14 Ιουνίου 2018 21:33
Survivor 2: Ερωτηματικά και δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα του Πάνου! - “Το έκαναν για να προστατεύουν την Εύη!” (βίντεο)

Χθες οι Μαχητές έχασαν τον αγώνα ασυλίας και αναγκάστηκαν να βγάλουν δυο υποψήφιους προς αποχώρηση. Η μια υποψήφια ήταν... σιγουράκι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Ο Πάνος που τραυματίστηκε; Στο Despacito;" - Το Twitter δίνει πόνο!

Η Ροδάνθη Καπαρού βρέθηκε για ακόμα μια φορά υποψήφια προς αποχώρηση, αφού όπως παραδέχεται και η ίδια, είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας της.

Η άλλη υποψηφιότητα όμως, αυτή του Πάνου Θεοδώρου, ήταν... έκπληξη!

"Χθες είχαμε το συμβούλιο και βρισκόμουν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσω τον Πάνο.. Ήμουν παγιδευμένος” δήλωσε ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος έδωσε στον.. τάκο τον συμπαίκτη του!

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Διάσημοι θεωρούν πως αυτό ήταν κίνηση στρατηγικής από τον Αγόρου ώστε να προστατεύουν την Εύη!

"Στρατηγικό λάθος αυτό που έκαναν με τον Πάνο! Η Ροδάνθη έχει βγάλει δυνατούς παίκτες εκτός..." δήλωσε προβληματισμένη η Δαλάκα και συνέχισε... “Εμάς μας συμφέρει να φύγει ο Πάνος και μας δυσκολεύει αφού παίρνει νίκες... "!


Για να δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share