Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Σοκ! Ο τραγικός τραυματισμός Έλληνα παίκτη που θα σημάνει και το τέλος του στο ριάλιτι! (photos)

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

14 Ιουνίου 2018 11:19
Survivor: Σοκ! Ο τραγικός τραυματισμός Έλληνα παίκτη που θα σημάνει και το τέλος του στο ριάλιτι! (photos)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα πριν την καθιερωμένη αποχώρηση της Πέμπτης, θα έχουμε έναν αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κολομβία! Πριν από λίγο σας αναφέραμε και ποια ομάδα θα κερδίσει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ωστόσο αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού Έλληνα παίκτη!

Συγκεκριμένα ο Πάνος Θεοδώρου στην προσπάθειά του να περάσει γρήγορα ένα εμπόδιο, θα πατήσει άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει το πόδι! Οι πόνοι ήταν τόσο δυνατοί που άρχισε να ουλριάζει ενώ άπαντες βρέθηκαν στο πλευρό του! Τόσοι οι Έλληνες συμπαίκτες και αντίπαλοί του όσο και οι Κολομβιανοί!

Κάπως έτσι θα τελειώσει άδοξα το Survivor για τον παίκτη των Μαχητών, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ στο Athensmagazine.gr από το πρωί ο Πάνος Θεοδώρου είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, με την Ροδάνθη Καπαρού να παραμένει στο παιχνίδι! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό του Πάνου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share