Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τρολάρισμα vol 2! Η ανακοίνωση του επάθλου και τα πειράγματα στην Ροδάνθη - "Εντάξει! Μόλις κερδίσαμε!" (video)

Αχ αυτή η συμπάθεια στον Τούρκο Μαχητή...

12 Ιουνίου 2018 21:44
Survivor 2: Τρολάρισμα vol 2! Η ανακοίνωση του επάθλου και τα πειράγματα στην Ροδάνθη -

Δεν την αφήνουν σε ησυχία την Ροδάνθη.... Είναι η μικρότερη της παρέας και συνέχεια την πειράζουν εκεί στον Άγιο Δομίνικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: "Διέλυσα τους γονείς μου" (Βίντεο)

Είναι κοινό μυστικό πως η νεαρή μαχήτρια έχει μια... συμπάθεια για έναν Τούρκο παίκτη από την αντίστοιχη ομάδα των Μαχητών και συνέχεια την τρολάρουν....

Μετά τα πειράγματα από τους συμπαίκτες της στην καλύβα (δείτε εδώ!) με το που ξύπνησαν όλοι, σειρά είχε και ο Σάκης Τανιμανίδης...

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι μεγάλο πειραχτήρι, ανακοίνωσε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν οι δυο ομάδες.

Φρόντισε όμως να τονίσει, απευθυνόμενος -εντελώς τυχαία!- στην Ροδάνθη πως το έπαθλο είναι κοινό με το Τούρκικο Survivor και πως οι δυο ομάδες που θα κερδίσουν (η ελληνική και η τούρκικη) θα πάνε παρέα να απολαύσουν την συναυλία...

"Κοκκίνησε" και ήρθε σε αμηχανία για άλλη μια φορά η Ροδάνθη ενώ από δίπλα ο Ηλίας Γκότσης τόνισε πως: "Μόλις κερδίσαμε!Θα δείτε μια άλλη Ροδάνθη σήμερα" είπε και η νεαρή Μαχήτρια δεν ήξερε από που... να φύγει!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share