Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (12/06) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

12 Ιουνίου 2018 08:45
Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (12/06) έπαθλο!

Ακόμα μια μέρα Survivor και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες είδαμε τους Διάσημους να επικρατούν πολύ εύκολα των αντιπάλων τους με 10-2 και να έρχονται σε επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ανθρώπους! Σήμερα όμως το έπαθλο πηγαίνει ξανά σε άλλη διάσταση! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους 10 παίκτες του Survivor, ότι απόψε ο νικητής θα ταξιδέψει στους ρυθμούς του... Despacito! Αυτό είτε θα είναι συναυλία, είτε ένα ταξίδι στο μέρος που γυρίστηκε το βίντεο κλιπ, το οποίο βρίσκεται κοντά στον Άγιο Δομίνικο!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Απόψε Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μια μεγάλη μάχη σ' έναν αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, με τον στίβο μάχης να είναι ιδιαίτερα περίπλοκος! Αυτός θα επιφέρει ξανά τραυματισμούς, με την Βιργινία Δικαιούλια να έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον... εφιάλτη!

Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη νίκη να κρίνεται στο νήμα! Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα νίκης, με βάση και τα όσα μπορούμε να καταλάβουμε και από το trailer του ΣΚΑΙ, όμως αυτό θα επιβεβαιωθεί μετά την σίγουρη διαρροή που θα σας έχει το Athensmagazine.gr μέσα στις επόμενες ώρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Τι είδαμε χτες: Η αναταραχή με την 48ωρη ψηφοφορία, το καρφί του Αγόρου στον Τσίλη και τα αναφιλητά της Δαλάκα! (videos)

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: To Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share