Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Survivor - Αποκάλυψη: Η μεγάλη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα την Κυριακή! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως...

Έρχεται νέα μεγάλη ανατροπή!

9 Ιουνίου 2018 11:00
Survivor - Αποκάλυψη: Η μεγάλη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα την Κυριακή! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως...

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Την Πέμπτη είδαμε τον Μιχάλη Μουρούτσο να αποχωρεί από το παιχνίδι και ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε με αυτό τον τρόπο! Τι θέλουμε να πούμε; Το Athensmagazine.gr ήταν πρώτο εκείνο που πριν από 2 εβδομάδες σας είχε ενημερώσει για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο παιχνίδι, η οποία θα γίνει αυτή την Κυριακή!

Σε τι ακριβώς αναφερόμαστε; Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ενημερώσει τους παίκτες ότι αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης από το παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο στο Power of Love! Το ψεύτικο ζευγάρι και η φωτογραφία ντοκουμέντο παίκτριας με τον πραγματικό της σύντροφο!

Συγκεκριμένα θα γίνει ότι πέρσι! Μια 24ωρη ψηφοφορία που θα φέρει από εδώ και στο εξής τις αποχωρήσεις στο ριάλιτι! Δηλαδή όποιος έχει τις λιγότερες ψήφους από αυτή την αποχώρηση θα φεύγει από το Survivor! Έτσι θα προκύψει αυτόματα και οι 2 πρώτοι που θα φτάσουν στον τελικό, αφού δεν θα μπορούν με κανέναν τρόπο να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο! Ωστόσο δεν θα το... γνωρίζουν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share