Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2: Άμα έχεις τα... κονέ δεν σε νοιάζει τίποτα! - “Θα πω εγώ στον Ατζούν να μας φιλοξενήσει...” (video)

και όμως το είπε!

8 Ιουνίου 2018 00:11
Survivor 2: Άμα έχεις τα... κονέ δεν σε νοιάζει τίποτα! - “Θα πω εγώ στον Ατζούν να μας φιλοξενήσει...” (video)

Το ότι η Ροδάνθη έχει... “σταμπάρει” έναν παίκτη από την ομάδα της Τουρκίας είναι γνωστό! Το είχαν αποκαλύψει οι συμπαίκτριες της και αυτός είναι ο λόγος που η νεαρή παίκτρια είχε απογοητευτεί με τον πρόσφατο διεθνή αγώνα αφού θα προτιμούσε να παίζαμε με την Τουρκία και όχι με την Κολομβία, ώστε να τον ξαναδει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ξεκατιναριό! Οι σπόντες λίγες ώρες πριν την αποχώρηση... - "Περιμένουν το συμβούλιο για να βγάλουν τη χολή τους..." (video)


Απόψε όμως... Η νεαρή παίκτρια είπε στην Εύη χαριτολογώντας και προσπαθώντας να την ηρεμήσει για το χαμένο έπαθλο του ταξιδιού στο Μαϊάμι! “Θα πω εγώ στον Ατζούν να μας φιλοξενήσει! “ και οι δυο τους έσκασαν στα γέλια.
Βέβαια η Εύη θέλησε να μάθει μερικές λεπτομέρειες παραπάνω για το... φλερτ της συμπαίκτριας της.

Σε πλήρη αμηχανία η Ροδάνθη όμως απάντησε: “Θυμάσαι τον αγώνα που είχαμε παίξει... Μετά που χαιρετηθήκαμε όλα τα παιδιά, είχαμε κάποια έτσι.. υπήρξε μια συμπάθεια... “ είπε και προσπάθησε να σταματήσει την κουβέντα.

Δεν γινόταν όμως να μην την πειράξει λίγο ακόμα η Εύη... “Για αντιπερισπασμό θα σε βάζουμε πίσω από εκεί που πετάνε αν ξαναπαίξουμε για να χάνουν...” της είπε και η Ροδάνθη κατακοκκίνησε από ντροπή!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share