Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Tι είδατε χτες; Η κοροϊδία της Σαλταφερίδου στον Κολομβιανό παρουσιαστή, η ξενέρα της Ροδάνθης και ο τραυματισμός!

Όλα όσα είδαμε χτες!

6 Ιουνίου 2018 08:13
Survivor: Tι είδατε χτες; Η κοροϊδία της Σαλταφερίδου στον Κολομβιανό παρουσιαστή, η ξενέρα της Ροδάνθης και ο τραυματισμός!

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Σχέδια για το μέλλον κάνει η Κατερίνα Δαλάκα!

Η παίκτρια είναι σίγουρη πως η εμπειρία του Survivor είναι μοναδική, γι'αυτό και μοιράστηκε τα σχέδια της για το μέλλον με την Βιργινία!

"Μετά από δέκα χρόνια θα πάρω την οικογένεια μου και θα τους φέρω σε αυτή εδώ την παραλία..." είπε η παίκτρια των Διασήμων κάνοντας σχέδια για το μέλλον...

Στο ευχόμαστε Κατερίνα!

Δείτε το απόσπασμα:

Οι δυο ομάδες απόψε καλούνται να ενωθούν ενάντια στην ομάδα της Κολομβίας!

Διάσημοι και Μαχητές, από την ένωση και μετά, δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους...

Οι παίκτες των δυο ομάδων, δεν μιλάνε καλά – καλά, και ας ζούνε στην ίδια παραλία!

Απόψε όμως, πρέπει να γίνουν μια ομάδα, η ομάδα της Ελλάδας!

Αυτό που αγχώνει τους παίκτες είναι αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και τοςυ εγωισμούς τους για το καλό της Ελλάδας!

Θέμα συζήτησης ο αγώνας με την Κολομβία και στις δυο καλύβες...

“Καλό θα είναι όταν έχουμε τέτοια παιχνίδια, να βάζουμε πιο πάνω την Ελλάδα παρά τον εγωισμό μας ως ομάδα. Οι τηλεθεατές θα πρέπει να μας δουν ενωμένους και όχι χωρισμένους. Αν οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι ας χάσουμε. Αλλά να χάσουμε λόγω του εγωισμού μας αυτό είναι λάθος! “ είπε η Κατερίνα Δαλάκα σαφώς προβληματισμένη για τον αγώνα...

Θα καταφέρουν να βρουν τον στόχο; Θα μπορέσουν να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα τους και να λειτουργήσουν σαν μια ομάδα;

Δείτε τα αποσπάσματα:

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Ελλάδας ενάντια στην ομάδα της Κολομβίας, οι παρουσιαστές έκαναν μερικές ερωτήσεις στις ομάδες.

Αφού τελείωσε ο Σάκης Τανιμανίδης τις ερωτήσεις του στους παίκτες της Κολομβίας, και αφού έλαβε ευγενικές απαντήσεις, ήρθε η σειρά του παρουσιατή της Κολομβίας να ρωτήσει Έλληνες παίκτες..

Μιλάει λίγο, ο Κολομβιάνος με τον Νικόλα Αγόρου, με την Εύη Σαλταφερίδου και τέλος με την Μελίνα Μεταξά.

Στο τέλος, πολύ ευγενικά μίλησε Ελληνικά και τους είπε... "Ευχαριστώ πόλυ!"

Εκανε λάθος τον τόνο ο παρουσιαστής και άρπαξε την ευκαιρία να το τονίσει κοροϊδευτικά η Εύη Σαλταφερίδου στην διπλανή της Μελίνα Μεταξά, η οποία την αγνοείσαι...

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μας θύμησε σχολείο το σκηνικό...

Δείτε το απόσπασμα:

Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο!

Διάσημοι και Μαχητές ενώθηκαν σε μια ομάδα και αντιμετώπισαν την ομάδα της Κολομβίας!

Ποια ομάδα όμως πήρε τη νίκη;

Από την αρχή του επεισοδίου, σας δώσαμε την καθιερωμένη σας διαρροή...

Σας είπαμε ότι η χώρα που θα κερδίσει θα ήταν η... Ελλάδα μας!

Και φυσικά είχαμε δίκιο!

Δείτε το απόσπασμα:

Μαχητές και Διάσημοι ενώθηκαν σε μια ομάδα για το καλό της Ελλάδας και κοντραρίστηκαν με την ομάδα της Κολομβίας!

Οι παίκτες κατάφεραν και άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους και αυτό φάνηκε στον στίβο μάχης αφού μετέτρεψαν τον αγώνα σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι και πήραν τη νίκη με σκορ 10-9!

Ολοι μαζί, απόλαυσαν και το γεύμα της νίκης!

Οι παίκτες κάθισαν γύρω από το τραπέζι για να φάνε τα... κοψίδια που κέρδισαν με τόσο κόπο! Η ατμόσφαιρα ήταν "ηλεκτρισμένη" όμως οι παίκτες έκαναν το... πικρό γλυκό για να μπορέσουν να φάνε και κάτι άλλο εκτός από καρύδες! Μόλις όμως το γεύμα τελείωσε και γύρισαν στην παραλία άρχισαν τα... "καρφιά"!

"Ενιωθα πολύ περίεργα... Αφού ούτε στην παραλία μιλάμε... Από τη μέρα που έχω έρθει εδώ, η Κατερίνα δεν έχει έρθει ούτε να με ρωτήσει τι κάνεις!" είπε η Εύη στην Ροδάνθη η οποία δεν φάνηκε να αγχώνεται καθόλου από το κλίμα που επικρατούσε στο τραπέζι!

"Το κλίμα είναι "ούτε κρύο ούτε ζέστη". Ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του" δήλωσε διπλωματικά ο Νικόλας Αγόρου ενώ ο Γιάννης Τσίλης ξεκαθάρισε πως... "Το ότι φάγαμε όλοι μαζί δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στη συμβίωση μας".

Το ότι η Εύη Σαλταφερίδου ήταν αμήχανη στο τραπέζι μάλλον δεν πέρασε απαραήτηρητο από την Κατερίνα η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τη σχέση με την πρώην φίλη της... "Η σχέση μου με την Εϋη είναι πλέον τυπική. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω απομακρυνθεί και δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι στην πορεία. Αν κάτι με χαλάσει δεν θα κάνω τα στραβά μάτια!!" είπε...

Πολλά τα καρφιά στον Άγιο Δομίνικο...

Δείτε το απόσπασμα:

Ξενέρωσε η Ροδάνθη Καππαρού όταν άκουσε την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κολομβίας.

Γιατί;

Την αποκάλυψη έκανε η Βιργινία Δικαιούλια...

Η νεαρή παίκτρια λοιπόν, περίμενε όλο αγωνία τον διεθνή αγώνα αλλά όχι απέναντι στην Κολομβία. Ήθελε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία.

Όχι γιατί... φοβάται τους παίκτες της Κολομβίας και προτιμά να αγωνίζεται απέναντι σε αυτούς της Τουρκίας! Έρωτας είναι η αιτία!

Το ματάκι της... "άτακτης" Ροδάνθης έπεσε στον Χίλμι. Έναν παίκτη από την ομάδα της Τουρκίας και ανυπομονεί πότε θα τον ξαναδεί!

Αυτό το παρατήρησαν οι παίκτες και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο τουλάχιστον από την Μελίνα Μεταξά... "Για άλλους είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε με άλλη χώρα, ενώ άλλοι παίκτες όπως η Ροδάνθη, περιμένει πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης και περιμένει να τον ξαναδεί!

Ο κάθε ένας στον πόνο του!" είπε αιχμηρά η παίκτρια!

Γιατί βρε Μελίνα; Ωραία πράγματα είναι αυτά....

Δείτε τη φωτογραφία του Χίλμι:

Δείτε το απόσπασμα:

Οι παίκτες μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κολομβίας, χωρίστηκαν στα δυο και διαγωνίστηκαν για τα σύμβολα που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού!

Διάσημοι και Μαχητές ενώ, λίγη ώρα πριν, είχαν γίνει ένα, στον νέο στίβο μάχης... ξαναθυμήθηκαν τα προβλήματα τους!

Ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος έχασε το σύμβολο μέσα από τα χέρια του αφού του το.... πήρε ο Γιάννης Τσίλης ενοχλήθηκε από τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων!

"Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Δεν πρέπει να τα κάνουμε αυτά ποτέ εμείς.." είπε ο παίκτης. Ο Πάνος Θεοδώρου τον ρώτησε τι άκουσε και ο Νικόλας δεν θέλησε να απαντήσει.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς βάλαμε στο repeat αρκετές φορές το απόσπασμα αλλά δεν καταφέραμε να ακούσουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Νικόλα.

Δείτε και ακούστε το απόσπασμα μήπως και ακούσετε εσείς...

Αγώνας συμβόλων απόψε για τους παίκτες και όλοι μπαίνουν μανιασμένα στον στίβο μάχης.

Όσο πιο πολλά σύμβολα κερδίσουν τόσα πιο πολλά βήματα πλησιάζουν στον τελικό του παιχνιδιού!

Το πάθος τους συνεπαίρνει και οι τραυματισμοί δεν λείπουν!

Η Εύη Σαλταφερίδου κοντραριζόταν με την Κατερίνα Δαλάκα.

Με μια άτσαλη κίνηση, η παίκτρια προσπάθησε να πηδήξει έξω από την πισίνα αλλά της βγήκε ο ώμος!

Της κόπηκε η ανάσα και φυσικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει την κούρσα αμέσως,

Ο Σάκης Τανιμανίδης σφύριξε ώστε να καταλάβουν όλοι ότι το παιχνίδι διεκόπη. Η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν μπροστά, γύρισε και πλησίασε την Εύη για να δει τι συμβαίνει και να βοηθήσει.

Όμως η Σαλταφερίδου, φανερά εκνευρισμένη από τον πόνο, της εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν την κούρσα, αφού ο ώμος της, βγαίνει συνέχεια...

Έσφιξε τα δόντια, έβαλε τον ώμο στην θέση του και συνέχισε την κούρσα και κέρδισε!

Δείτε το απόσπασμα:

Αγώνας συμβόλων για τους παίκτες των δυο ομάδων!

Ποιοι όμως τα κέρδισαν και ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό;

Οι δυο παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν τα σύμβολα ήταν ένας Διάσημος και μια Μαχήτρια!

Γιάννης Τσίλης και Εύη Σαλταφερίδου ήταν αυτή που πήραν σύμβολα και έφαγαν και τα κρεατοπιτάκια!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share