Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Η ατυχία τον έβγαλε "εκτός εαυτού"! - Έχασε την ψυχραιμία του ο Νικόλας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη απ' όλους! (video)

Τι έγινε με τον Αγόρου;

4 Ιουνίου 2018 23:02
Survivor 2: Η ατυχία τον έβγαλε

Τι και αν έμπαινε... μανιασμένα στον στίβο μάχης, τα πάντα κρινόντουσαν στον τελικό στόχο. Αρκετές φορές η μπάλα, του έπαιζε παιχνίδια... Έμπαινε και έβγαινε με αποτέλεσμα να κερδίζουν χρόνο οι αντίπαλοι του και να του παίρνουν τις νίκες μέσα από τα χέρια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Οι λιμενεργάτες, οι Beatles, η μάγισσα, η κατάρα των ξανθών και ο... Βασιλάκης Καΐλας του Άγιου Δομίνικου! - Ετοιμοπόλεμοι οι.. χρήστες του twitter!

Αυτό έγινε σχεδόν όλες τις φορές που έτρεξε ο Μαχητής...

Την τελευταία φορά και με το σκορ να είναι στο 9-9, δεν άντεξαν τα... νεύρα του και έχασε την ψυχραιμία του!

Ο Νικόλας με τεράστιο εκνευρισμό και αγανάκτηση ξέσπασε πάνω στον στόχο, βρίζοντας αφού δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του!

Στο τέλος του αγωνίσματος όμως, και αφού η ομάδα του κέρδισε τους αντίπαλους ο Αγόρου ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη!

“Είπα κάτι πάνω στην ένταση, δεν το κατάλαβα πάνω στα νεύρα μου, και αυτό δεν με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και θέλω να ζητήσω συγγνώμη απάο την ομάδα μου αλλά και από τους αντίπαλους!” είπε στον Γιώργο Λιανό...

Έχασε τον έλεγχο ο... Φραουλίτσας! Άραγε θα ξαναγίνει;

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share