Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: Πισώπλατο "κάρφωμα"! - "Αν μείνει η Ροδάνθη θα μας διαλύσει σαν όμάδα..." - Άδειασμα της Σαλταφερίδου στην... φίλη της! (video)

Ωραίες φιλίες εκεί στον Άγιο Δομίνικο!

30 Μαΐου 2018 21:53
Survivor 2: Πισώπλατο

Το τελευταίο διάστημα η Εύη Σαλταφερίδου έχει έρθει κοντά με την νεαρή συμπαίκτρια της Ροδάνθη Καπαρού. Σε αρκετά πλάνα έχουμε δει την Εύη να εμψυχώνει την Ροδάνθη και να της δίνει συμβουλές για τα αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Επόμενη μέρα - Πως ξύπνησαν οι παίκτες μετά το απίστευτο έπαθλο; - "Ειλικρινά! Τι ζήσαμε;" (video)

Αυτό όμως που ακούσαμε απόψε μόνο ως πισώπλατο "κάρφωμα" μπορούμε να το εκλάβουμε! Γιατί;

Αγώνισμα ασυλίας απόψε για Μαχητές και Διάσημους και μεταξύ άλλων η Σαλταφερίδου πήρε θέση για την ψηφοφορία σε περίπτωση που η ομάδα της χάσει την ασυλία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές ότι δεν πρέπει να κρατήσουν την Ροδάνθη μέσα στο παιχνίδι γιατί θα... διαλυθεί η ομάδα!

"Ασχετα από το πόσο προσπαθεί η Ροδάνθη, αντικειμενικά οι άλλες είναι πιο γρήγορες. Οπότε έχουμε μειονέκτημα. Από την άλλη, αν χαθεί η ασυλία, μπορεί και να δυναμώσει η ομάδα αν φύγει ο πιο αδύναμος κρίκος. Θα είναι πολύ άδικο να μην φύγει η Ροδάνθη... Θα μας διαλύσει αν ψηφιστεί η Ροδάνθη αν μείνει...” ανέφερε η Εύη...


Ωραίες φιλίες έχουν δημιουργηθεί, εκεί στον Άγιο Δομίνικο...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share