Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Panorama: Οι γονείς απαντούν για τα παιδιά τους πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο! (video)

Τι είπαν στην κάμερα...

29 Μαΐου 2018 19:26
Survivor Panorama: Οι γονείς απαντούν για τα παιδιά τους πριν την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο! (video)

Η κάμερα της εκπομπής Survivor Panorama βρέθηκε στο αεροδρόμιο!

Οι γονείς των παικτών μίλησαν στην κάμερα ενώ αποκάλυψαν για το πώς νιώθουν αλλά και πράγματα για τους παίκτες που δεν γνωρίζαμε!

«Η Ροδάνθη είναι ένα καλό παιδί. σέβεται τους μεγαλύτερους- γι αυτό την είδαμε και στην αρχή να είναι λίγο πιο πίσω!». Η ίδια, είπε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη, ενώ πρόσθεσε: «Όταν τελείωσε το λύκειο έκανε δύο δουλειές..ένα παιδί πολύ δραστήριο...», είπε μεταξύ των άλλων η γλυκήτατη μητέρα της- ενώ μπορούμε να πούμε ότι μαμά και κόρη είναι κούκλες!

Είδαμε και τη μητέρα του Χάρη!

«Κρατάει το ήθος και την αξιοπρέπεια και αυτό είναι που μου αρέσει, μου λείπει βέβαια τώρα θα τον δούμε και θα είμαι ευχαριστημένη!», είπε η μητέρα του Χάρη, ενώ αποκάλυψε ότι του αρέσει το παστίτσιο της και το γαλακτομπούρεκο της!

Η μαμά της Εύης: «Είναι πολύ δυνατή, την βλέπω ότι είναι πολύ δυνατή- είναι αξιοπρεπέστατη! την λατρεύω, με έκανε υπερήφανη!...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το πιο κορυφαίο έπαθλο επικοινωνίας!

Η Βιργινία έχει αδυναμία στον μπαμπά της! «Χτυποκάρδια- αγωνία- περηφάνια, όλα μαζί. Ειμαστε δεμένοι πάρα πολύ. Και εμείς όταν ακούμε μαμά, μπαμπά κλαίμε και εμείς!», ενώ η μαμά της που δεν θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο μίλησε επίσης με πολύ τρυφερό τρόπο για την κόρη της!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share