Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το πιο κορυφαίο έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

29 Μαΐου 2018 09:28
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το πιο κορυφαίο έπαθλο επικοινωνίας!

Το Survivor είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές! Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών και το ίδιο θα κάνει και απόψε με ένα επεισόδιο που αναμένεται να βαρέσει "κόκκινο" σε τηλεθέαση!

Απόψε λοιπόν έχουμε το πιο κορυφαίο έπαθλο του Survivor! Συγγενείς και φίλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που το Athensmagazine,gr σας είχε μεταφέρει εδώ και 10 μέρες, και είχαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά! Μόνο μια ομάδα όμως κατάφερε να περάσει ένα απόγευμα μαζί τους!

Ποια κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και σας το μεταφέρει! Απόψε έχουμε ένα κλασικό αγώνισμα Survivor, με την επαφή με το νερό να μην λείπει ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός! Οι Μαχητές χτες κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από ένα "νεκρό" διάστημα και θέλουν να συνεχίσουν στο μοτίβο αυτό!

Από την άλλη οι Διάσημοι έχουν δείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν ενώ υπερτερούν και στον τομέα των γυναικών! Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο μας αναφέρουν πως θα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι σήμερα! Αρχικά πληροφορίες μας έλεγαν για Μαχητές, όμως τελικά φαβορί και μεγάλο είναι οι Διάσημοι, κάτι που θα το μάθουμε σίγουρα εντός της ημέρας με την διαρροή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Σήμερα στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς 1.000 ευρώ!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share