Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό (28/05) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

28 Μαΐου 2018 12:15
Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό (28/05) έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Διάσημοι διέλυσαν για ακόμα μια φορά τους Μαχητές το τελευταίο διάστημα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν μετά από καιρό το έπαθλο άνεσης και τα κρεβάτια, όμως οι Μαχητές θέλουν σήμερα να βάλουν ένα τέλος σ' όλο αυτό που διαρκεί εδώ και 4 ημέρες!

Σήμερα οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για ένα έπαθλο φαγητού! Ποιος θα κερδίσει;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και σας το μεταφέρει! Σήμερα μετά από μήνες και εποχής... Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχουμε ένα αγώνισμα στην πίστα της θάλασσας! Δηλαδή όποιος καταφέρει να έχει μεγαλύτερη αντοχή μέσα στο νερό θα φτάσει και πιο κοντά στη νίκη!

Συνήθως σε τέτοια παιχνίδι μας είχαν συνηθίσει οι Διάσημοι να έχουν τον πρώτο λόγο! Όμως πλέον όλα έχουν αλλάξει! Τόσο οι παίκτες έχουν μοιραστεί, όσο και δυνατοί σε αυτό το παιχνίδι, όπως ο Στέλιος Κρητικός και ο Γιάννης Δρυμωνάκος έχουν αποχωρήσει!

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο πως ένα επιπλέον προβάδισμα για απόψε έχουν οι Μαχητές! Χτες από την πρωινή διαρροή σας είχαμε μεταφέρει ότι οι Διάσημοι θα επικρατήσουν των αντιπάλων και ευελπιστούμε πως κάτι ανάλογο θα κάνουμε και σήμερα! Αν κερδίσουν οι Μαχητές ή όχι θα το μάθετε με την σίγουρη διαρροή αργότερα μέσα στην ημέρα! Προς το παρόν κρατάτε ότι είναι απλά το φαβορί για να επιστρέψουν μετά από ένα "νεκρό" διάστημα στις επιτυχίες!

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share