Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Το «κλέψιμο» των Μαχητών στο αγώνισμα, το έπαθλο των Διάσημων και το μαλλιοτράβηγμα στο συμβούλιο! (videos)

Οι στιγμές που ξεχωρίσαμε από το επεισόδιο!

25 Μαΐου 2018 07:49
Survivor: Τι είδαμε χτες; Το «κλέψιμο» των Μαχητών στο αγώνισμα, το έπαθλο των Διάσημων και το μαλλιοτράβηγμα στο συμβούλιο! (videos)

Με γκρίνια στην καλύβα των Μαχητών ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2...

Μετά τις αλλαγές των ομάδων οι παίκτες προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ωραία περνάνε!

Δεν χάνουν λοιπόν ευκαιρία να τονίζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ότι περνάνε υπέροχα!

Αυτό που παρατηρήσαμε, είναι πως και οι δυο ομάδες το κάνουν αυτό το πράγμα, αλλά οι Μαχητές προσπαθούν λίγο περισσότερο να μας κάνουν να το πιστέψουμε.

Πρώτα η νεαρή Ροδάνθη Καππαρού δήλωσε: “Δείξαμε ότι είμαστε αγαπημένοι και ότι δεν κάνουμε τίποτα για να σπάσουμε τα νεύρα κανενός! Είμαστε όντως δεμένοι και δεν το κάνουμε για τα μάτια του κόσμου!” ενώ λίγο αργότερα η Εύη Σαλταφερίδου, είπε όχι μια, αλλά δυο φορές, σε δυο διαφορετικά αποσπάσματα: “Περνάμε υπέροχα!

Μήπως τα πράγματα στην παραλία δεν είναι τόσο ρόδινα όσο θέλουν οι παίκτες να μας δείξουν; Τι γίνεται καθημερινά στην καλύβα των Μαχητών και δεν το δείχνουν οι κάμερες;


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Αμέσως μετά, στο αγώνισμα οι Μαχητές είχαν άγριες διαθέσεις!

Οι Διάσημοι έχουν μπει δυναμικά στον στίβο μάχης και έχουν πάρει φαλάγγι τους Μαχητές!

Το σκορ είναι στο 6-0 υπέρ των Διάσημων και ο εκνευρισμός στον πάγκο των Μαχητών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!


"Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε σήμερα! Δεν μας αφήνουν να πάρουμε ματς!" είπε στους συμπαίκτες τους που τον κοιτούσαν χωρίς να ξέρουν τι να του απαντήσουν!

Μάλλον τα έντονα συνθήματα, έχουν φέρι γούρι στους Διάσημους!

Δείτε το απόσπασμα:


Στην συνέχεια αποδείχτηκε ότι και ο Μουρούτσος είχε πάει στον στίβο αρπαγμένος!

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με 10-2 και φαίνεται πως έχουν επιστρέψει δυναμικά στις νίκες!

Οι Μαχητές προσπαθούσαν να διαχειριστούν την ήττα τους και να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για τις φωνές και τα συνθήματα που άκουγαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους Διάσημους.

Στο τέλος και αφού Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά πήραν τον τελικό πόντο που έληξε τον αγώνα, άρχισαν να πειράζουν η μια την άλλη και να γελάνε έντονα!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος όμως, ο οποίος έχει δηλώσει εξ'αρχής πως είναι αντίθετος με τις κοροϊδίες και τις ειρωνίες σε κάποιον παίκτη όταν αυτός χάνει, αφού θεωρεί πως έτσι δεν σέβεσαι τον αντίπαλο, τους έβαλε πόστα!

Οι δυο παίκτριες, συνεπαρμένες από την ένταση, μιλούσαν δυνατά, και όσα έλεγαν ακουγόντουσαν στον πάγκο των αντιπάλων και αυτό ενόχλησε τον Μιχάλη που τους έκοψε την φόρα απότομα! "Όχι! Να μην φωνάζουμε για το έπαθλο!" τους είπε για να τις... συμμαζέψει!

Νομίζουμε πως καλά έκανε γιατί μην ξεχνάμε... ρόδα είναι και γυρίζει!

Δείτε το απόσπασμα:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share