Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Πανικός στο συμβούλιο! “Αρπάχτηκαν” Δαλάκα – Σαλταφερίδου! Χαμός για τους πανηγυρισμούς! - “Να προσέχεις τις κινήσεις σου...” (video)

Καβγάς πάλι...

25 Μαΐου 2018 00:30
Survivor 2: Πανικός στο συμβούλιο! “Αρπάχτηκαν” Δαλάκα – Σαλταφερίδου! Χαμός για τους πανηγυρισμούς! - “Να προσέχεις τις κινήσεις σου...” (video)

Οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο για να μάθουν ποιος παίκτης των Μαχητών θα αποχωρήσει! Όμως...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ντίρλα! Τους "βάρεσε" το ποτό κατακούτελα! Το πάρτι των Διάσημων και τα γέλια μέχρι δακρύων στη βίλα! (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ερώτηση “κλειδί” στην Κατερίνα και η σπίθα φούντωσε! Την ρώτησε για την κίνηση που της έκανε ο Πάνος Θεοδώρου και η παίκτρια απάντησε αυτό που λέει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή την προσέβαλε αυτό!

Εκεί μπήκε “σφήνα” στη συζήτηση η Εύη και πήγε να κάνει τον “συνήγορο” του Πάνου. “Δεν ήθελα να πάρω μέρος αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι και ο Κώστας Τσεπάνης είχε κάνει χειρονομία στον πάγκο μας” είπε η Εύη στην Κατερίνα και συνέχισε: “Εχουν γίνει και άλλα πράγματα όπως να πετάμε πράγματα και μπορεί να μας έρθουν στο κεφάλι. Καλώς ή κακώς όλες οι ομάδες παθιάζονται στον αγώνα. Δεν φερθήκαμε άσχημα. Είναι καλό να κοιτάμε και τα δικά μας και τον άλλων.”

Ο διαπληκτισμός των δυο πρώην κολλητών συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ενώ η Κατερίνα δεν άντεξε και προειδοποίησε την Εύη: “Εκείνη την ώρα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου...!”

Τον λόγο έδωσε ο Σάκης στον Πάνο Θεοδώρου: “Θεωρώ πως στα 37 μου χρόνια και με το αθλητικό backround που έχω, δεν θα έκανα κάτι για να προσβάλω τον αντίπαλο. Δεν απευθύνθηκα προσβλητικά. Ναι γύρισα στην Κατερίνα και της είπα ένα ναι έντονα όπως αυτά που άκουγα όλη την ώρα που έπαιζα. Ένα ναι δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον!”

Φυσικά η Κατερίνα δεν άφησε την απάντηση να πέσει κάτω... “'Αλλο να κάνεις ένα ναι όπως το κάνει ο Ηλίας που φωνάζει και κοιτάει αλλού και άλλο αυτό που έκανες εσύ μέσα στα μούτρα μου!” του είπε.

Η Μελίνα, η οποία έχει έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα με την Κατερίνα Δαλάκα, ρωτήθηκε για το σκηνικό: “Χαίρομαι που δεν το έκανε σε μένα, γιατί εγώ δεν θα αντιδρούσα σαν την Κατερίνα. Πιθανόν να γινόντουσαν τα πράγματα χειρότερα αν το έκανε σε μένα... Δεν το έκανε σε κάποιον άνδρα, το έκανε σε γυναίκα. Αυτό είναι τραγικό!”

Δεν άρεσαν στην Εύη αυτά που άκουσε από την μελαχρινή παίκτρια: “Δεν θεωρώ ότι η Κατερίνα είναι ένα κοριτσάκι που δεν μπορεί να αντιδράσει και ότι η Μελίνα είναι πιο δυναμική από την Κατερίνα αλλά από εκεί και έπειτα οκ, δεν έγινε τίποτα. Δίνουμε έκταση σε ένα ναι. Δεν έκανε κάτι για να προσβάλει το γυναικείο φύλλο. Μην το τραβάμε από τα μαλλιά.” δήλωσε η Σαλταφερίδου!

Η ένταση ανάμεσα στις δυο γυναίκες συνεχίστηκε και εκεί που πήγαν τα πράγματα να ηρεμήσουν και το θέμα πήγε να λήξει ο Πάνος Θεοδώρου πήρε τον λόγο: “Πως μπορεί η Μελίνα να παίρνει μέρος για ένα θέμα που έχει λήξει; Από τη στιγμή που είναι ένας άνθρωπος που στην προηγούμενη καλύβα είχε έρθει κοντά μου. Αυτό με λυπεί!” είπε ο Πάνος και ο καβγάς ξαναφούντωσε!

Από το σκηνικό ανάμεσα στον Πάνο και την Κατερίνα η συζήτηση κατέληξε στους πανηγυρισμούς και στους χαρακτήρες των Διασήμων! Η Εύη έκανε τα παράπονα της για το ότι οι Διάσημοι έχουν απομακρυνθεί και πως πλέον δεν κάθονται όλοι μαζί στο γρασίδι να συζητήσουν.

Ο Σάκης που καταλάβαινε πως οι παίκτες θα τον... βγάλουν εκτός χρόνου τους έκοψε για να προχωρήσει στην αποχώρηση...


Πολύ ένταση βρε παιδιά!

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share