Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Survivor 2: Stop! Τους έκοψε τη φόρα ο Μιχάλης Μουρούτσος! - "Είπα όχι!" (video)

Τι έγινε;

24 Μαΐου 2018 22:53
Survivor 2: Stop! Τους έκοψε τη φόρα ο Μιχάλης Μουρούτσος! -

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με 10-2 και φαίνεται πως έχουν επιστρέψει δυναμικά στις νίκες! Οι Μαχητές προσπαθούσαν να διαχειριστούν την ήττα τους και να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για τις φωνές και τα συνθήματα που άκουγαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους Διάσημους. Δείτε παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Παρασκήνιο! Τι έγινε στο τέλος του αγώνα με Πάνο Θεοδώρου και Δαλάκα; Τι θα αλλάξει στη στρατηγική των Διάσημων; (video)

Στο τέλος και αφού Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά πήραν τον τελικό πόντο που έληξε τον αγώνα, άρχισαν να πειράζουν η μια την άλλη και να γελάνε έντονα!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος όμως, ο οποίος έχει δηλώσει εξ'αρχής πως είναι αντίθετος με τις κοροϊδίες και τις ειρωνίες σε κάποιον παίκτη όταν αυτός χάνει, αφού θεωρεί πως έτσι δεν σέβεσαι τον αντίπαλο, τους έβαλε πόστα!

Οι δυο παίκτριες, συνεπαρμένες από την ένταση, μιλούσαν δυνατά, και όσα έλεγαν ακουγόντουσαν στον πάγκο των αντιπάλων και αυτό ενόχλησε τον Μιχάλη που τους έκοψε την φόρα απότομα! "Όχι! Να μην φωνάζουμε για το έπαθλο!" τους είπε για να τις... συμμαζέψει!

Νομίζουμε πως καλά έκανε γιατί μην ξεχνάμε... ρόδα είναι και γυρίζει!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share