Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2 - trailer: Η αδιανόητη κίνηση του Πάνου στην Δαλάκα, η ένταση για τους πανηγυρισμούς, ο αγώνας ασυλίας και οι υποψήφιοι!

Τι θα δούμε αύριο;

23 Μαΐου 2018 00:42
Survivor 2 - trailer: Η αδιανόητη κίνηση του Πάνου στην Δαλάκα, η ένταση για τους πανηγυρισμούς, ο αγώνας ασυλίας και οι υποψήφιοι!

Καθηλωτικό αναμένεται το αυριανό επεισόδιο του Survivor! Τι θα δούμε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ξεκατίνιασμα και... ξεσκεπάσματα! Οι πανηγυρισμοί έφεραν τον πανικό! Οι παίκτες "καρφώνουν" χωρίς έλεος! "Είναι ξεφτιλίκια όλα αυτά!" (video)

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παίρνει θέση για τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του ενώ η Μελίνα Μεταξά φαίνεται αποφασισμένη να μην ασχοληθεί άλλο με τους Μαχητές και να εστιάσει στον σημαντικό αγώνα.

Η Κατερίνα Δαλάκα θέλει να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι και η Ροδάνθη πετάει τα "καρφάκια" της στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Οι Διάσημοι κάνουν... πανικό στον πάγκο αφού φαίνεται σαν να συναγωνίζονται τους Μαχητές στην φασαρία ενώ δεν θα λείψει και η... μανούρα!

Μια κίνηση του Πάνου Θεοδώρου μέσα στα... μούτρα της Κατερίνας Δαλάκα θα δημιουργήσει και νέα ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες!

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν σε έναν σκληρό στίβο μάχης για την ασυλία ενώ η χαμένη θα οδηγηθεί στο συμβούλιο ώστε να ψηφίσει τρεις παίκτες προς αποχώρηση!

Χαμός και στο αυριανό επεισόδιο!

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share