Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες παίκτες κατά την διάρκεια του Ελλάδα - Κολομβία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

21 Μαΐου 2018 12:45
Survivor - παρασκήνιο: Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες παίκτες κατά την διάρκεια του Ελλάδα - Κολομβία!

Το Athensmagazine,gr κάθε μέρα είναι εδώ για να σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή πλέον παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα λοιπόν για πρώτη φορά η ελληνική ομάδα θα έρθει αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Κολομβίας και το παρασκήνιο είναι καυτό!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί πολύ δύσκολα η ομάδα μας θα καταφέρει να κερδίσει και αυτό θα φέρει πολλά νεύρα σε Διάσημους και Μαχητές!

Και κάπου εδώ το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Πληροφορίες μας λοιπόν μας αναφέρουν ότι ο Νικόλας Αγόρου σε μια προσπάθειά του, στην οποία θα χάσει, θα βγει από τον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αποτέλεσμα να κλωτσήσει ένα αντικείμενο ενώ έρχεται και συνέχεια!

Ο παίκτης των Μαχητών να είναι σε έξαλλη κατάσταση με αποτέλεσμα να έρθει σε έντονη διαμάχη με τον Γιάννη Τσίλη, ο οποίος του έκανε μια παρατήρηση σε πολύ ήρεμο ύφος! Τα νεύρα όμως του Νικόλα Αγόρου ήταν τέτοια με αποτέλεσμα να φέρουν εκτός εαυτού και τον παίκτη των Διασήμων, παρότι ο τελευταίος έχει αποδείξει πως είναι από τα πιο ήρεμα παιδιά μέσα στο Survivor!

Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ορισμένα πλάνα, όπως απαθανατίζονται και παρακάτω από το Athensmagazine.gr, όμως το χοντρό επεισόδιο έχει "κοπεί" για ευνόητους λόγους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τα δύο παιδιά και λίγο αργότερα έδωσαν τα χέρια με το κλίμα να ηρεμεί!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share