Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: Η σπόντα της Ντορέττας για τη Δαλάκα - "Δεν μπορώ να το καταλάβω..." (video)

Δείτε τι είπε...

18 Μαΐου 2018 19:27
Survivor Panorama: Η σπόντα της Ντορέττας για τη Δαλάκα -

Η Κατερίνα Δαλάκα, διάλεξε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για να αγωνιστεί στον χθεσινό στίβος μάχης.

Με αφορμή το απόσπασμα από τον χθεσινό αγώνα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την επιλογή αυτή, γιατί είναι σαν να «ρίχνεις λάδι στην φωτιά».

Όπως έχουμε δει μετά την αλλαγή των ομάδων, ποικίλα σχόλια έχουν προκληθεί για την αλλαγή συμπεριφοράς του Νάσου Παπαργυρόπουλου από την ομάδα των Διασήμων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, είπε χαρακτηριστικά για τον χθεσινό αγώνα: «Να σου πω γιατί παύση. Γιατί η θέση μας σε αυτή την εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολη- με την έννοια του ότι πρέπει να προσπαθούμε να κρατάμε μια ισορροπία και υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που σε κάνουν και νιώθεις αμήχανα.Σαν τηλεθεατής. Αυτή ήταν μια από αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ δύσκολο να εκφραστούμε ακριβώς για αυτό τον λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια. Ίσως η πιο δυνατή- όχι μόνο από τις γυναίκες- Ο Νάσος αγωνιστικά δεν είναι και ο πιο αδύνατος παίκτης, αλλά είναι ένας άντρας και ήρθε ένα κορίτσι 25 χρονών και τον κέρδισε...και μπράβο της και ανυπομονώ να την δω να παίζει και με Ηλία και Αγόρου....», ενώ στην συνέχεια εξήγησε ότι στο αγωνιστικό της βγάζει το καπέλο αλλά από την άλλη πλευρά, στο άλλο κομμάτι προκαλεί αμηχανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίζει» την Δαλάκα «Μετά το σημερινό έπεσες στα μάτια μου πιο πολύ και από τον Χανταμπάκη»

«...Η επιλογή που γίνεται την δεδομένη στιγμή, δεν γίνεται να μην περάσει από το μυαλό σου, ότι γίνεται για ν αποδείξεις κάτι και για "τσιγκλισεις" τον άλλον...αλλά ο αντίπαλός είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που μέχρι χθες συμπαίκτης σου, που κάνεις δεν έχει να πει κουβέντα για τον Νάσο...».
Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:
Πηγή: youweekly.gr
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share