Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Αποκλειστικές πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

17 Μαΐου 2018 10:02
Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor, από τον πρώτο κιόλας κύκλο, σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Αρχικά να σας ζητήσουμε για ακόμα μια φορά συγνώμη για το χθεσινό μας λάθος, αφού για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από 2 χρόνια κάναμε λάθος στους υποψήφιους προς αποχώρηση και αντί για τον Χάρη Γιακουμάτο είχαμε δώσει τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Τελικά έγινε η ανατροπή και ο Χάρης Γιακουμάτος είναι υποψήφιος μαζί με τις Βιργινία Δικαιούλια και τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Epsilon: Μετά τον Τατιάνα αποχωρεί και ο Ευαγγελάτος! Ποιοι οι αντικαταστάτες;

Ποιος αποχωρεί!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας έχει το ρεπορτάζ! Αρχικά για πρώτη φορά μετά από αρκετές ψηφοφορίες δεν φαίνεται να έχουμε ντέρμπι! Ο... χαμένος βρίσκεται αρκετά πιο πίσω από τους άλλους δύο! Τα γυρίσματα της αποχώρησης έγιναν πριν από λίγο στον Άγιο Δομίνικο και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Αρχικές μας λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη εκτός παιχνιδιού δεν είναι ούτε η Βιργινία, ούτε ο Χάρης αλλά ο Κωνσταντίνος! Ο Τσεπάνης παρότι άγγιξε τους πάντες με τον χαρακτήρα του όλους αυτούς τους μήνες, φαίνεται πως η αδυναμία του τελευταία στα αγωνίσματα και συγκεκριμένα στον στόχο του στερεί την δυνατότητα να προχωρήσει παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι δεν έχει γίνει φέτος, που πέρσι το είδαμε αρκετές φορές!

Επειδή όμως δεν έχουμε ακόμα την σίγουρη διαρροή στα χέρια μας κρατήστε μια... "πισινή"! Όλα λοιπόν θα τα μάθετε με την σίγουρη διαρροή που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share