Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Survivor: Η κίνηση - ματ της Δαλάκα στην επιλογή παικτών που της δίνει τη νίκη στο φετινό Survivor!

Μεγάλη αποκάλυψη!

16 Μαΐου 2018 10:05
Survivor: Η κίνηση - ματ της Δαλάκα στην επιλογή παικτών που της δίνει τη νίκη στο φετινό Survivor!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor μετά τις τελευταίες αλλαγές με Διάσημους και Μαχητές πλέον να έχουν αλλάξει και οι γκρίνιες και παρεξηγήσεις να είναι περισσότερες από ποτέ!

Πλέον οι Διάσημοι απαρτίζονται από τις Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Γιάννη Τσίλη, Μιχάλη Μουρούτσο, Βιργινία Δικαιούλια, Χάρη Γιακουμάτο και Κώστα Τσεπάνη ενώ οι Μαχητές από τους Ηλία Γκότση, Εύη Σαλταφερίδου, Νικόλα Αγόρου, Πάνο Θεοδώρου, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ροδάνθη Καπαρού και Ντάρια Τουρόβνικ!

Κατά την διάρκειά της ψηφοφορίας η Κατερίνα Δαλάκα άθελά της έκανε μια κίνηση ματ που ενδέχεται να της δώσει τη νίκη στο φετινό Survivor! Και το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκάλυψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι!

Συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr διοργανώσαμε μια ψηφοφορία σχετικά με τον ποιον παίκτη θέλετε να κατακτήσει το φετινό Survivor και να γίνει ο νέος... Γιώργος Αγγελόπουλος! Και επειδή οι ψήφοι αυτοί βγαίνουν από τηλεθεατές που θα ψηφίσουν και στο τέλος είναι ένα ενδεικτικό δείγμα!

Στην ψηφοφορία αυτή, όπως βλέπετε και παρακάτω, η Κατερίνα Δαλάκα είχε βγει πρώτη με μικρή όμως διαφορά από τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Όπως η κίνησή της να μην διαλέξει τον Νάσο στη νέα ομάδα των Διασήμων, έφερε την αλλαγή συμπεριφοράς του τελευταίου, η οποία έχει επιδράσει και αρνητικά στο κοινό, όπως φαίνεται και από άλλη ψηφοφορία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έκανε το Athensmagazine.gr!

Οπότε η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες αντί να μικρύνει θα μεγαλώσει! Γι' αυτό το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share