Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Survivor Panorama: Καταγγελία «βόμβα» από τον Χάρο! «Έκανα ότι έτρωγα στα έπαθλα αλλά...» (video)

Άφησε την Ντορέττα με το στόμα ανοιχτό!

15 Μαΐου 2018 19:00
Survivor Panorama: Καταγγελία «βόμβα» από τον Χάρο! «Έκανα ότι έτρωγα στα έπαθλα αλλά...» (video)

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama και αναφέρθηκε μες την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην συμμετοχή του στο Survivor.

H Ντορέττα Παδημητρίου τον ρώτησε αν ισχύει αυτή η εικόνα που έχουν οι τηλεθεατές για την ομάδα των Διασήμων, δηλαδή ότι έχουν αυστηρούς κανόνες για την συμβίωση στο νησί.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, εξήγησε ότι η πραγματικότητα έχει διαφορά με την εικόνα που φαίνοται στην τηλεόραση- αφού εκείνος σαν καινούργιος παίκτης έτρωγε λιγότερο από τους άλλους και μοιραζόταν τα έπαθλα φαγητού γιατί ήταν πιο χορτασμένος. Ο ίδιος, εξήγησε ότι δεν έχει πει ποτέ ότι πεινάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό (15/05) έπαθλο!

O Σώζων, είπε χαρακτηριστικά: «....Η πραγματικότητα είναι ότι οι κανόνες δεν άφηναν το Σώζων να φάει από τα έπαθλα που κέρδιζε...Καταρχάς όταν μπαίνει ένας παίκτης και έχει μια αθλητική υπόσταση και φέρνει με την επίδοση του κάποια νίκη, ότι είναι φαγωμένος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναφάει για δέκα μέρες...Υποτίθεται ότι έτρωγα κάθε μέρα 10 κομμάτια καρύδας.»

Ενώ οι άλλοι έτρωγαν περισσότερο; ρώτησε η Ντορέττα, με τον Σώζων να απαντάει: «Έκανα ότι έτρωγα στα έπαθλα, αλλά στην πραγματικότητα, αλλά στην πραγματικότητα έτρωγαν τα έπαθλα. Και εγώ έπρεπε να λέω και ευχαριστώ γι αυτά τα 10 κομμάτια καρύδας που έτρωγα- τα οποία όλοι τα μοιραζόμασταν...»

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων εξήγησε ότι κέρδιζαν έπαθλο φαγητού και την δική του μερίδα έπρεπε να την μοιραστεί- έτρωγε όσο έτρωγε και αργότερα το ψωμάκι του το μοιραζόταν!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share