Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό (15/05) έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

15 Μαΐου 2018 09:52
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό (15/05) έπαθλο!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr είναι σε καθημερινή βάση δίπλα σας και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες! Μετά την αλλαγή των ομάδων έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τους... πρώην συμπαίκτες του αφού κάτι περίεργες δηλώσεις του πρώτου έχουν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους δεύτερους!

Θα λυθούν οι διαφορές τους ή όχι; Όλα θα τα μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο! Εκτός όμως από το παρασκήνιο απόψε έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία! Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές καλούνται να κερδίσουν για να έρθουν πιο κοντά στις οικογένειές τους! Ποιοι θα τα καταφέρουν; Ακολουθεί παρασκήνιο από το Athensmagazine.gr!

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε από το τρέιλερ στην διάθεσή μας, το αποψινό έπαθλο χρειάζεται συνεργασία αλλά και... ισορροπία! Διάσημοι και Μαχητές πρέπει να συνεργαστούν για να φτάσουν στην νίκη! Αν ήταν οι παλιές ομάδες θα λέγαμε πως φαβορί ήταν οι Διάσημοι, αφού είχαν αποδείξει πως όταν υπάρχει αγώνισμα με συνεργασία είναι πιο καλοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Παρασκήνιο: Γι' αυτό χάρηκε ο Νάσος που πήγε στους Μαχητές! Τι του έκαναν στους Διάσημους και με ποιον είχε πρόβλημα;

Ωστόσο τώρα έρχεται η ανατροπή! Οι παίκτες δεν γνωρίζονται ακόμα καλά και σίγουρα φαβορί είναι η ομάδα που είχε τις λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ της! Δηλαδή οι Μαχητές! Προσοχή, δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για αρχικό συμπέρασμα από το επεισόδιο της ημέρας! Προς το παρών δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και ακριβές έπαθλο!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share