Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Αδιανόητα "καρφιά" των παλιών Μαχητών! - "Για τέσσερις μήνες δεν είχαμε καταφέρει να..." (video)

Μπάχαλο!

14 Μαΐου 2018 21:25
Survivor 2: Αδιανόητα

Οι πανηγυρισμοί έφεραν τη... διχόνοια! Οι παλιοί Μαχητές που πλέον είναι στην ομάδα των Διασήμων, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τους παλιούς τους συμπαίκτες στους καινούριους τους "φίλους"!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από την ρουμανική τηλεόραση για το σημερινό Ελλάδα - Ρουμανία! (video)


"Κάτσαμε και απολαύσαμε τη βραδιά όλοι μαζί. Μοιραστήκαμε την καρύδα, είμασταν γύρω από τη φωτιά. Γιατί τέσσερις μήνες τώρα οι Μαχητές, δεν είχαμε καταφέρει να το κάνουμε αυτό, να είμαστε μια παρέα. Είμασταν 3-4 από δω, 3-4 από εκεί. Από τη πρώτη βραδιά νιώσμαμε απίστευτη χαλαρότητα!" είπε ο Γιάννης Τσίλης με απίστευτη ήρεμη και ικανοποιημένη έκφραση στην κάμερα!

Ενώ ο Κώστας Τσεπάνης μπροστά σε όλους δήλωσε πως: "Καταλάβα πως είναι να περνάς όμορφα για πρώτη φορά στο Survivor!" και όλοι τον κοιτούσαν καλά-καλά....

"Φαινόταν ότι αυτό που λέγατε ότι δεν ήταν αληθινό..." τους είπε η Κατερίνα.

"Τα παιδιά έχουν πληγωθεί πολύ από τους παλιούς τους συμπαίκτες τους! Εγώ το ξέρω από τη ζωή μου αυτό. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Πολλες φορές πιστεύεις ότι οι άλλοι θα κάνουν για σένα ότι κάνεις εσύ γι'αυτόυς. Κανένας εδώ δεν είναι οικογένεια μας ούτε φίλος μας, γιατί δεν το έχει αποδείξει με πράξεις! Μέσα σε δέκα ώρες φερθήκανε σε αυτά τα παιδιά, σαν να μην πέρασαν τέσσερις μήνες μαζί..." δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα που προσπάθησε να δικαιολογήσει την πικρία του Χάρη, της Μελίνας και του Κώστα.

Την ενόχληση της εξέφρασε και η Μελίνα Μεταξά! Η παίκτρια που πάντα τα λέει "έξω από τα δόντια" δήλωσε: "Χαριτολογώντας είχα πει στον Στέλιο ότι θα ήθελα να είμαι στην ομάδα των Διασήμων. Και να που έγινε τελικά! Δεν ζήλευα απλά θεωρούσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο όλο αυτό το κλίμα!"

Αδιανόητα "καρφώματα" και όποιον πάρει ο.. Χάρος!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share