Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Panorama: Ξέσπασε ο Βασάλος «Ωραίο είναι να αγωνίζεσαι με ένα δυνατό αντίπαλο παρά με ένα υποδεέστερο...» (video)

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

14 Μαΐου 2018 18:55
Survivor Panorama: Ξέσπασε ο Βασάλος «Ωραίο είναι να αγωνίζεσαι με ένα δυνατό αντίπαλο παρά με ένα υποδεέστερο...» (video)

Στο Survivor Panorama, αναφερόμενοι στο χθεσινό επεισόδιο- σχολίασαν και τις νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν στον Αγ. Δομίνικο.

Η Μελίνα και η Κατερίνα Δαλάκα, θα είναι πλέον συμπαίκτριες- κάτι που είναι περίεργο αφού τα ντέρμπι που πρόσφεραν στους τηλεθεατές ήταν απολαυστικά- ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αγωνίζονταν η μία με την άλλη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είπε χαρακτηριστικά: «....Οπότε όταν πας σε μια άλλη ομάδα και έχεις την μεγάλη σου αντίπαλο συμπαίκτρια λες "Ίσως μου κάνει και κακό και στο μετέπειτα"....γιατί πιο ωραίο είναι να αγωνίζεσαι στην ομάδα σου με ένα δυνατό αντίπαλο, παρά με ένα υποδεέστερο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Ενώ πρόσθεσε: «..Είναι ισάξια (Η Έυη), αλλά η Έυη έχει μπει στην μέση του παιχνιδιού...το ντέρμπι από την αρχή ήταν Μελίνα- Δαλάκα...και οι τηλεθεατές δεν παθιάζεσαι πιο πολύ με το Μελίνα- Δαλάκα;»

Στην συνέχεια, έκαναν λόγω ότι οι ομάδες είναι ισάξιες αγωνιστικά, απλά δεν έχει την ίδια αίγλη, γιατί έχουν ξεκινήσει έτσι.

Δείτε στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share