Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Άνω κάτω το παιχνίδι! Όλα όσα είδαμε χτες!

14 Μαΐου 2018 07:38
Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 2 με ανατροπές και εκπλήξεις!

Τι είδαμε χτες; Τι μας άρεσε και τι όχι;

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποχώρησε από το παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον... συζητάνε οι συμπαίκτες του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος άφησε να εννοηθεί πως δεν τον ενόχλησε και ιδιαίτερα η αποχώρηση του Χάρου αφού είπε: “Σήμερα ξύπνησα όπως χθες, όπως και προχθές...”

Ο Γιάννης Τσίλης “κάρφωσε” λίγο πιο διακριτικά λέγοντας: “Ο Σώζων ήταν ένας δυνατά αγωνιστικά παίκτης, αλλά πιστεύω ότι ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση. Ο Μιχάλης έχει ανέβει αγωνιστικά πολύ τον τελευταίο καιρό ενώ ο Νάσος άσχετα από τους τραυματισμούς είναι δυνατός παίκτης...”

Η παίκτρια που ένιωσε ανακούφιση και περίμενε να φύγει από το reality και την καλύβα ο Σώζων ήταν φυσικά η Εύη Σαλταφερίδου, αφού οι δυο τους είχαν απίστευτες εντάσεις και κάθε τρεις και λίγο τσακωνόντουσαν! “Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο Νάσος ή ο Μιχάλης. Είμαι πολύ δεμένη με τους δυο αυτούς παίκτες. Ένιωσα ανακούφιση όταν άκουσα το όνομα του Σώζωντα! Εκτός από την αποχώρηση του Στέλιου, όλες οι υπόλοιπες αποχωρήσεις μας δυναμώνουν σαν ομάδα”.

Η μοναδική παίκτρια που στεχαναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Χάρου ήταν η Κατερίνα Δαλάκα! “Φυσικά και στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σώζων! Το είχα πει όμως ότι θα ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση σε σχέση με τους άλλους δυο παίκτες.” είπε η δυνατή παίκτρια των Διασήμων!

Δείτε το απόσπασμα:

Αργότερα το έκτακτο συμβούλιο του νησιού έφερε τα άνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο!

Οι δυο ομάδες έλαβαν από ένα γράμμα το οποίο τους καλούσε σε έκτακτο συμβούλιο και άρχισαν οι εικασίες...

Άλλος θεώρησε πως θα μπουν καινούριοι παίκτες, άλλος απλά ότι θα ακουστεί κάτι σημαντικό και άλλος παρατήρησε πως στην ιστορία του Survivor δεν έχει γίνει ποτέ έκτακτο συμβούλιο!

Οι παίκτες “μαγκωμένοι” και φοβισμένοι για το τι θα ακούσουν τα αυτάκια τους κατευθύνθηκαν στον χώρο που γίνεται το συμβούλιο.

Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και εκείνη τη στιγμή θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι με μια τέτοια!

Οι ομάδες θα ξαναφτιαχνόντουσαν από την αρχή και οι παίκτες θα μοιραζόντουσαν στα δυο ώστε οι δυο ομάδες να είναι ισάριθμες!

Οι παίκτες “σκάλωσαν” και γούρλωσαν τα μάτια αφού κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελαν!

Η επιλογή των παικτών της κάθε ομάδας θα γίνει από τον δυνατότερο παίκτης της!

Δηλαδή από την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές!

Η επιλογή αυτή βέβαια έχει και περιορισμούς! Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 4 αγόρια και 3 κορίτσια, η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνεται εναλλάξ και θα πρέπει να επιλέγουν ένα άτομο απο τη δική τους ομάδα και ένα απο την αντίπαλη ενώ η πρώτη τους επιλογή πρέπει να είναι από την αντίπαλη ομάδα!

Μπάχαλο τους έκανε η παραγωγή....

Δείτε το video με τις αντιδράσεις των παικτών:

Δείτε το video με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη:


Στην συνέχεια Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης επέλεξαν παίκτες και έφτιαξαν τις νέες ομάδες!

Τρελή ανατροπή στις ομάδες και επιλογές που ούτε εμείς δεν περιμέναμε να γίνουν... Δείτε παρακάτω...

Η πρώτη επιλογή του Ηλία Γκότση ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, κάτι που στεναχώρησε την Κατερίνα Δαλάκα αφού οι δυο παίκτριες έχουν γίνει κολλητές μέσα στο παιχνίδι!

Ανατροπή όμως ήταν και η πρώτη επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα, αφού ζήτησε την Μελίνα Μεταξά!

Ο Σάκης φώναξε τις δυο παίκτριες μέσα στον χώρο του συμβουλίου και τους ανακοινώθηκε πως αλλάζουν ομάδες!

Ξαφνιάστηκαν και δεν πίστευαν όσα άκουσαν...

“Τώρα είναι η μεγάλη μου συναθλήτρια η Κατερίνα Δαλάκα, θα παλεύουμε γι'αυτή την ομάδα! Ενώ ο Ηλίας Γκότσης θα είναι φίλος μου στην παραλία αλλά αντίπαλος στα αγωνίσματα...” είπε η Μελίνα καθισμένη δίπλα στην... παλιά της αντίπαλο!

Ενώ η κατερίνα καλωσόρισε την παίκτρια στην ομάδα της λέγοντας: “Με την Μελίνα θα φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα!"

Δεύτερη επιλογή του Ηλία ήταν ο Πάνος Θεοδώρου ενώ της Κατερίνας Ο Γιάννης Τσίλης.

Στην τρίτη επιλογή ο Ηλίας Γκότσης... "βούτηξε" μέσα από τα χέρια της Κατερίνας τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και εκείνη του "έκλεψε" τον Χάρη Γιακουμάτο!

Μιχάλης Μουρούτσος και Νικόλας Αγόρου ήταν η τέταρτη επιλογή των "αρχηγών"! Ο Μιχάλης παρέμεινε στους Διάσημους και ο Νικόλας στους Μαχητές!

Η πέμπτη επιλογή της κατερίνας ήταν η... αντίπαλη Βιργινία ενώ ο Ηλίας κράτησε την Ντάρια που έχει αποδείξει ότι είναι δυνατή παίκτρια!

Οι δυο παίκτες που... ξέμειναν ήταν η Ροδάνθη Καππαρού και ο Κώστας Τσεπάνης!

Ο παρουσιαστής λοιπόν για να καλυφθεί και ο κανόνας με τα 4 αγόρια και τα 3 κορίτσια... "έστειλε" την Ροδάνθη πίσω στην ομάδα της και τον Κώστα Τσεπάνη στους Διάσημους...

Ολοι οι παίκτες στεναχώρηθηκαν με αυτή την εξέλιξη αφού χάλασαν οι παρέες που φτιάχτηκαν τρεις μήνες...

Θα καταφέρουν να προσαρμοστούν;

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:


Αργότερα όμως... Δεν μπορεί να το χωνέψει η Μελίνα Μεταξά ότι άλλαξε ομάδα!

Η πρώην -πλέον!- παίκτρια των Μαχητών ανήκει στους Διάσημους και αγωνίζεται για το κόκκινο χρώμα από δω και στο εξής...Στεναχωρημένη και για πρώτη φορά χωρίς να χαμογελάει έπεσε για ύπνο στην καινούρια της καλύβα... Όχι όμως μέσα... Έστρωσε έξω, κάτω από τα αστέρια, αφού φαίνεται πως δεν την χωρούσε ο τόπος...

Η δυνατή Κύπρια παίκτρια ήταν τόσο στεναχωρημένη, που όταν πήγε να πάρει τα πράγματα της από την καλύβα των Μαχητών, δεν τους κοίταξε καν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς Μετρό σήμερα η Αθήνα!

Νωρίς το πρωί, και πριν βγει ο ήλιος, η Μελίνα είχε σηκωθεί, (αμφιβάλλουμε αν κοιμήθηκε καθόλου με την στεναχώρια που είχε...!) και η κάμερα την... τσάκωσε να είναι στην ακρογιαλιά με τον Πάνο Θεοδώρου δίπλα της να προσπαθεί να την παρηγορήσει!

Η Μελίνα όμως είναι απαρηγόρητη με την συγκεκριμένη εξέλιξη....

Λέτε να την επηρεάσει στα αγωνίσματα; Θα φανεί!

Δείτε το απόσπασμα:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share