Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2: Διχόνοια και "καρφώματα"! Οι αλλαγές στις ομάδες έφεραν και νέες κόντρες! - "Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέκυψε αυτό!" (video)

'Εξαλλοι!

14 Μαΐου 2018 00:46
Survivor 2: Διχόνοια και

Η νέα ομάδα των Διασήμων έχασε από την νέα ομάδα των Μαχητών και η... διχόνοια χτύπησε την πόρτα! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των ανανεωμένων Μαχητών κάθε φορά που πετύχαιναν πόντο ενόχλησε τους παλιούς τους συμπαίκτες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφηνε πάντα λιγάκι ανοιχτό το καμαρίνι της ώστε να φαίνεται έτσι... γυμνή..."

Χάρης Γιακουμάτος, Βιργινία Δικαιούλια και Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι μετά την... "μοιρασιά" ανήκους στου Διάσημους ενοχλήθηκαν και στεναχωρήθηκαν από όλη αυτή την επίδειξη χαράς, ενθουσιασμού και τα ουρλιαχτά των πρώην συμπαικτών τους!

"Πως ξαφνικά έγινε αυτό το μπαμ με τους πανηγυρισμούς ακόμα και από άτομα που τέσσερις μήνες δεν είχαν σηκωθεί από τον πάγκο;" αναρωτήθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος ενώ η Βιργινία προσπάθησε να κάνει το... πικρό - γλυκό! “Με στεναχωρεί αλλά είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης...” είπε on camera!

Ολο αυτό βέβαια που διαδραματίστηκε στον πάγκο των Μαχητών "χτύπησε" άσχημα και στους "παλιούς" Διάσημους!

Η Κατερίνα Δαλάκα "κάρφωσε" τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αφού και εκείνος συμμετείχε στους έξαλλους πανηγυρισμούς. "Εγώ το έχω ξαναζήσει πολλές φορές αυτό! Οι Μαχητές στις μεγάλες τους νίκες αντιδρούσαν πάντα υπερβολικά στις μεγάλες τους νίκες! Δεν θυμάμαι να ουρλιάζω ποτέ, αν εξαιρέσεις τον πανηγυρισμό στο αρνί. Ήταν στενάχωρο να πανηγυρίζουν ετσι ενάντια στα παιδιά που έχουν πεινάσει μαζί τους τέσσερις μήνες! Σήμερα ακόμα και ο Νάσος ήταν ένα άλλο άτομο από αυτό που είχα δει εγώ τόσους μήνες. Με στεναχώρησε αυτό σήμερα περισσότερο απ' όλα! Σήμερα μετά από τέσσερις μήνες, είπε ότι κατάλαβε ότι είναι ένα παιχνίδι! Γιατί εμείς στην καλύβα μας τι του κάναμε; Του θυμώσαμε αν έχασε; Του βάλαμε πιστόλι; "αναρωτήθηκε η Κατερίνα!

Η συμπεριφρά του Νάσου Παπαργυρόπουλου δεν άρεσε ούτε στην Μελίνα όμως... "Ο Νάσος όσο ήταν στον πάγκο δεν ήταν από τα άτομα που ενθουσιαζόταν, δεν συμμετείχε, δεν ήταν θερμός υποστηρικτής της ομάδας του! Σήμερα ήταν σαν να έβλεπα ένα άλλο άτομο! Δεν ήταν το καλύτερο θέαμα... " είπε η Κύπρια παίκτρια!

Ο Νάσος βέβαια εξήγησε αυτή του συμπεριφορά: "Καθησα απέναντι από τους παλιούς μου συμπαίκτες! Μου έκανε κλικ το μυαλό! Πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν παιχνίδι! Ετσι θα το αντιμετωπίσω για να το διαχειριστώ.... Γι αυτό και γελούσα τόσο πολύ! " είπε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα που η... τράπουλα ξαναμοιράστηκε νέες κόντρες γεννιούνται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και έχουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα πολλά!

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share