Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Survivor 2: “Καρφιά” των Διάσημων -ακόμα και τώρα!- για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο! - “ Ένιωσα ανακούφιση όταν...” (video)

Τι είπαν οι παίκτες;

13 Μαΐου 2018 21:32
Survivor 2: “Καρφιά” των Διάσημων -ακόμα και τώρα!- για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο! - “ Ένιωσα ανακούφιση όταν...” (video)

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποχώρησε από το παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον... συζητάνε οι συμπαίκτες του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφηνε πάντα λιγάκι ανοιχτό το καμαρίνι της ώστε να φαίνεται έτσι... γυμνή..."

Ο Μιχάλης Μουρούτσος άφησε να εννοηθεί πως δεν τον ενόχλησε και ιδιαίτερα η αποχώρηση του Χάρου αφού είπε: “Σήμερα ξύπνησα όπως χθες, όπως και προχθές...”

Ο Γιάννης Τσίλης “κάρφωσε” λίγο πιο διακριτικά λέγοντας: “Ο Σώζων ήταν ένας δυνατά αγωνιστικά παίκτης, αλλά πιστεύω ότι ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση. Ο Μιχάλης έχει ανέβει αγωνιστικά πολύ τον τελευταίο καιρό ενώ ο Νάσος άσχετα από τους τραυματισμούς είναι δυνατός παίκτης...”

Η παίκτρια που ένιωσε ανακούφιση και περίμενε να φύγει από το reality και την καλύβα ο Σώζων ήταν φυσικά η Εύη Σαλταφερίδου, αφού οι δυο τους είχαν απίστευτες εντάσεις και κάθε τρεις και λίγο τσακωνόντουσαν! “Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο Νάσος ή ο Μιχάλης. Είμαι πολύ δεμένη με τους δυο αυτούς παίκτες. Ένιωσα ανακούφιση όταν άκουσα το όνομα του Σώζωντα! Εκτός από την αποχώρηση του Στέλιου, όλες οι υπόλοιπες αποχωρήσεις μας δυναμώνουν σαν ομάδα”.

Η μοναδική παίκτρια που στεχαναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Χάρου ήταν η Κατερίνα Δαλάκα! “Φυσικά και στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σώζων! Το είχα πει όμως ότι θα ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση σε σχέση με τους άλλους δυο παίκτες.” είπε η δυνατή παίκτρια των Διασήμων!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share