Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 2: Αποκάλυψη! Tα... ξέρασε όλα η Εύη! Αυτός είναι ο λόγος της κόντρας της με τον Χάρο! "Μείναμε δυο μέρες στο ξενοδοχείο...." (video)

Λύθηκε ένα μέρος του μυστηρίου

10 Μαΐου 2018 00:36
Survivor 2: Αποκάλυψη! Tα... ξέρασε όλα η Εύη! Αυτός είναι ο λόγος της κόντρας της με τον Χάρο!

Οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και άρχισαν οι αποκαλύψεις! Οι... χαροσαλταφεριδαίοι έδωσαν ακόμα ένα show αλλά μάθαμε τουλάχιστον πότε ξεκίνησε και γιατί η κόντρα μεταξύ των δυο παικτών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα θύματα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό! (photos)

Μετά την ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το πως έχει ξεκινήσει η κόντρα ανάμεσα τους, η Εύη Σαλταφερίδου αφού πρώτα ζήτησε να μην "πεταχτεί" ο Σώζων και την διακόψει είπε: "Εγώ με τον Σώζων ήρθα την ίδια μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Μείναμε δυο μέρες στο ξενοδοχείο πριν έρθουμε στην παραλία. Έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις μεταξύ μας όσο είμασταν στο ξενοδοχείο. Και όλες τσακωθήκαμε. Και του είπα πως εκεί που θα πάμε καλό θα είναι να μην κάνουμε τόση παρέα. Πάμε σε ένα παιχνίδι. Εγώ εδώ πέρα τυχαίνει να ταιριάζω με τα υπόλοιπα παιδιά. Εμένα δεν με πειράζει ο Σώζων να είναι δίπλα μου. Εμένα με ενοχλεί να είναι απότομος. Πίσω από τις κάμερες μου μιλάει έτσι και μπροστά είναι στη γλύκα. Οταν ένας άνθρωπος μου μιλάει επιθετικά, του δίνω δυο τρεις φορές ευκαιρία να μου μιλήσει ευγενικά, αλλά εφόσον βλέπω ότι δεν αλλάζει, γύρισα και του είπα ότι δεν θέλω να μου μιλάει καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος με έντονο χαρακτήρα, υψώνω τον τόνο μου, λάθος μου και χάνω το δίκιο μου. Δεν με επηρεάζει τίποτα αγωνιστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να με επηρεάσει ο Σώζων; Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχει έρθει πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι, ξέρει τους χαρακτήρες όλων των παικτών. Εχω παρατηρήσει ότι προσέχει πάρα πολύ πως μιλάει στους άλλους. Από την αρχή ήταν μόνο με μένα έτσι. Μπορεί να πούμε το ίδιο πράγμα με την Κατερίνα και σε μένα θα αντιμιλήσει ενώ στην Κατερίνα θα είναι γλυκός."

Για τα όσα ακούστηκαν από το στόμα της Εύης, ο Χάρος δήλωσε πως: "Αυτό το πράγμα πιστεύω ότι οφείλεται πεντακάθαρα στη σκέψη ότι ο παίκτης που μπορεί να φύγει μετά από προτροπή μου είναι ο Σώζων γιατί είναι αδύναμος!"

Το σήριαλ θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα....

Υπομονή μέχρι το αυριανό επεισόδιο!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share