Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

9 Μαΐου 2018 12:24
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Ακόμα trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor δεν έχει κυκλοφορήσει όμως το Athensmagazine.gr είναι εδώ για σας!

Διάσημοι και Μαχητές καλούνται απόψε να μονομαχήσουν με έπαθλο την ασυλία, ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωριστούν για ακόμα μια βδομάδα έναν παίκτη τους!

Σε πιο δύσκολη θέση φαίνεται να είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι έχουν μείνει τρεις και ο κούκος, ενώ και η ψυχολογία τους είναι τραγική μετά τον τσακωμό της Εύης με τον Ζώζοντα αλλά και τις συνεχόμενες ήττες! Από την άλλη οι Μαχητές είναι στην καλύτερή τους φάση και καλούνται να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο!

Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Πάμε τώρα στα της διαρροής! Ακόμα δεν έχουμε κάτι στα χέρια όμως υπάρχει ένα τεράστιο... ΑΛΛΑ! Πληροφορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά μιλάει με βεβαιότητα ότι απόψε την ασυλία κερδίζουν οι Διάσημοι κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και αναγκάζοντας τους Μαχητές να δώσουν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! Προσοχή, το Athensmagazine.gr δεν υιοθετεί την άποψη αυτή, απλά σας την μεταφέρει! Τελικά λίγο αργότερα η διαρροή μας διαψεύδει αυτή την είδηση και τελικά οι νικητές είναι οι Μαχητές! ΝΙΚΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟΨΕ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Καρέ - καρέ η στιγμή που η νταλίκα σκορπά τον θάνατο στον Κηφισό!

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Από τους Διάσημους σίγουρα θα είναι υποψήφιος ο Χάρος, με τους Νάσο και Μιχάλη να είναι οι πιο πιθανοί να τον... ακολουθήσουν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share