Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2: Μπάχαλο! Ξέφυγε η κατάσταση στην καλύβα των Διασήμων! - “Αν θες να εξακριβώσεις τα παντελόνια μου έλα δω!” (video)

Ο κακός χαμός!

6 Μαΐου 2018 22:35
Survivor 2: Μπάχαλο! Ξέφυγε η κατάσταση στην καλύβα των Διασήμων! - “Αν θες να εξακριβώσεις τα παντελόνια μου έλα δω!” (video)

Ευχάριστο πρωινό ξύπνημα για τους Διάσημους!

Οι παίκτες είχαν ξυπνήσει και έκοβαν καρύδες για το πρωινό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 πράγματα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα από την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα!


Ενας από τους τελευταίους που ξύπνησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που μετά την πρωινή του "καλημέρα" θέλησε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες τους την στεναχώρια του για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού. Αυτό έφερε το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου: "Καλά ρε συ μέχρι χθες τον κατηγορούσες σε όλους ρε Σώζων! Μην παίζουμε το θέατρο παραλόγου πρωί πρωί!"

Η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση κορυφώθηκε με την Εύη να απευθύνεται στον Σώζων και να του λέει: "Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου!" για να πάρει την απάντηση: "Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν! Και αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις!"

"Καρφωματάκι" βέβαια ήρθε και από τον Γιάννη Τσίλη που κατηγόρησε τον Σώζων πως όσο έλειπε από την κουβέντα δεν υπήρχε ένταση και μόλις εμφανίστηκε τα πράγματα έγιναν μπάχαλο!


Σε έξαλλη κατάσταση η Εύη Σαλταφερίδου On camera είπε πως ο Σώζων τους γλεντάει ομαδικώς!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share