Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Το μυστήριο με το χαμένο φαγητό, ο πανικός στο συμβούλιο και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση! (video)

Όσα είδαμε χθες!

4 Μαΐου 2018 08:24
Survivor: Το μυστήριο με το χαμένο φαγητό, ο πανικός στο συμβούλιο και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση! (video)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η κόντρα τους συνεχίζεται για τα καλά!

Ο λόγος φυσικά για την Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Στο επεισόδιο... νο 3028 του καβγά τους η Εύη είπε: "Δεν του αρέσει ότι τα πάω καλά με τα άλλα παιδιά! Αν ο ίδιος όλη την ώρα βλέπει φαντάσματα! Εγώ προσέχω τι λεω και τι κάνω. Είναι κρίμα κάθε φορά που μας έρθει στο κεφάλι κάτι να το λέμε.Νομίζω ότι έχει έρθει πάρα πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι. Είδε ότι κάποιοι χαρακτήρες κέρδισαν πέρσι το παιχνίδι. Θέλει να το παίξει το λαϊκό παιδί και εμείς ότι του κάνουμε bullying!"

Έξαλλη η παίκτρια με τον Χάρο... Χαρά που θα κάνει όταν θα μάθει ότι δεν φεύγει από το παιχνίδι Σώζων...Δείτε το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα χάσεις 4 κιλά σε 1 εβδομάδα με την δίαιτα... ORAC!

Μελίνα Μεταξά και Χάρης Γιακουμάτος ανακηρύχθηκαν ως οι πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας που πέρασε!

Το έπαθλο τους φυσικά ήταν φαγητό και οι δυο τους κάθησαν να φάνε παρέα το ψαράκι τους...

Αφού έφαγαν και κάθησαν να... χωνέψουν η Μελίνα δήλωσε: "Το έπαθλο είναι για τους πολυτιμότερους παίκτες. Θα ήταν ωραία να μπορώ να το μοιραστώ με τα υπόλοιπα παιδιά. Οχι με όλα γιατί δεν εχουμε άριστες σχέσεις με όλους. Ο Χάρης δεν νομίζω ότι θα το μοιραζόταν. Αν θα το μοιραζόταν είναι γιατί δεν τρώει ψάρι και ο δεύτερος λόγος, αν δεν είναι στην πρώτη θέση, είναι σίγουρα στη δεύτερη θέση, του πιο διπλωμάτη παίκτη! Δεν είναι άνθρωπος που θα μοιραζόταν κάτι μέσα από την καρδιά του!"

Τις δηλώσεις της τις τελείωσε με την χαρακτηριστική της κίνηση πως πετάει βέλη!

Το λες και πισώπλατο "κάρφωμα" αυτό! Μέλι... η Μελίνα! Δείτε το απόσπασμα:

Συμμάχους και φίλους ψάχνει ο... παραπονιάρης Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Στα πρόσωπα των αντίπαλων του, της Βιργινίας και της Ντάριας αυτή τη φορά...

Ο Χάρος σε μια κουβέντα που είχε με τα δυο κορίτσια έβγαλε το "φτυάρι" και "έθαψε" κανονικότατα τον Στέλιο Κρητικό!

"Ο Στέλιος έχει ενοχληθεί από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στο παιχνίδι! Οταν πας να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο και σου λέει “οπα, άστο δεν ταιριάζουμε!” τι να κάνω τότε; Από τη πρώτη στιγμή που ήρθα δεν ένιωσα ότι με αγκάλιασε. Από τη πρώτη στιγμή είχα μπλόκα από παντού! Δεν τους νοιάζει να έχουν έναν δυνατό παίκτη στην ομάδα τους" τους είπε ο παίκτης με παράπονο!

Οι δυο παίκτριες προσπάθησαν να μην πάρουν ξεκάθαρη θέση και του έδιναν διπλωματικές απαντήσεις τύπου: "Του έχεις μιλήσει;" και άλλα τέτοια... όμορφα!

Η Βιργινία τον χαρακτήρισε ως “ένα μεγάλο παιδί που θέλει να δείξει τις ικανότητες του” και πως αυτό έχει παρεξηγηθεί από τους Διασήμους. Δείτε το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 04 Μαΐου;

Το φαγητό είναι ένα από τα ζητήματα που “καίνε” τους παίκτες του Survivor! Οι παίκτες κοιτάνε τους συμπαίκτες τους με μισό μάτι αφού υπάρχουν υπόνοιες ότι κάποιοι ως άλλοι ποντικοί βρίσκουν φαγητό και τρώνε κρυφά!

Από την αρχή του φετινού παιχνιδιού είχαμε καβγάδες για τις καρύδες. Τώρα στην “μάχη” του φαγητού μπήκαν και οι φακές!

Ο Ηλίας Γκότσης βρήκε το απίστευτο το πρωί που πήγαινε στην τουαλέτα! Βρήκε ένα ολόκληρο σακούλι φακές!

Ή ήταν φακόδεντρο ή κάποιος άφησε τις προμήθειες... " είπε στην Μελίνα Μεταξά και στη Εύη Σαλταφερίδου που είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα κάτω από ένα δέντρο! Η Μελίνα Μεταξά, όπως δήλωσε ο Ηλίας, είναι υπεύθυνη για τις προμήθειες του φαγητού της ομάδας αλλά δεν ξέρει πως βρέθηκαν εκεί οι φακές.

Λίγο αργότερα όλοι μαζί οι Μαχητές στην καλύβα τους και ενώ μοιράζουν το φαγητό για να γεμίσουν τα στομάχια τους ο Χάρης Γιακουμάτος ρωτάει την Βιργινία με "κάπως" επιθετικό ύφος από που τις πήρε. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι τις πήρε από το σακουλάκι που ήταν στο μπαούλο για να πάρει την απάντηση του "Οκ, αυτό ήθελα να μάθω!"

Ηλίας, Χάρης και Βιργινία βρέθηκαν πάνω από το μπαούλο με τα τρόφιμα και προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο του "φακόδεντρου"!

Η Μελινα είπε πως πρέπει όλοι οι παίκτες της ομάδας της πρέπει να κάνουν μια συζήτηση γι'αυτό το θέμα γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως οι φακές δεν έβγαλαν πόδια!

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της... Φακές με πόδια δεν έχουμε δει! Δείτε το απόσπασμα:

Οι τρεις υποψήφιοι είχαν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις για την ενδεχόμενη αποχώρηση τους.

Τι εννοούμε;

Ψύχραιμος και ήρεμος μέχρι... αηδίας φάνηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σε σχέση με την υποψηφιότητα του! "Είμαι υποψήφιος και αναζητώ τη μητέρα φύση! Ψάχνω να βρω πως νιώθω σε αυτό το υπέροχο τοπίο! Νιώθω ότι έχω να προσφέρω πολλά! Ότι έχω να δείξω στο κοινό για να ζητήσω την ψήφο του, το έχω κάνει και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου!"

Ο δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση Στέλιος Κρητικός φάνηκε πως προσπαθεί να το... χωνέψει όμως χωρίς να χάσει το χαμόγελο του! Εκανε τη βουτιά του στη θάλασσα για να χαλαρώσει και ακολούθησε το καθημερινό του πρόγραμμα που περιλαμβάνει -τι άλλο;- αναζήτηση τροφής!

Η... παλιά καραβάνα των υποψηφιοτήτων -αυτή είναι η τρίτη του φορά- Νάσος Παπαργυρόπουλος Είχα την τύχη να με στηρίξει δυο φορές το κοινό, είμαι ευγνώμων γι'αυτό. Ήρθα εδώ για να δείξω αυτό που είμαι και το κοινό το εκτίμησε αυτό"! Δείτε το απόσπασμα:

Είχαμε δίκιο!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με την καθιερωμένη και αγαπημένη σας διαρροή στο αποψινό αγώνισμα του Survivor 2 η ομάδα που θα κέρδιζε θα ήταν οι Μαχητές.

Πέσαμε μέσα λοιπόν αφού το ρεπορτάζ μας από τον Άγιο Δομίνικο ήταν διασταυρωμένο και τσεκαρισμένο. Δείτε το video:

Παρατηρούμε τα πάντα και σας τα παρουσιάζουμε!

Το έμπειρο μάτι μας λοιπόν είδε κάτι που ίσως να κάνει την αποψινή νίκη των Μαχητών... άκυρη!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κονταροχτυπιόταν με τον Νικόλα Αγόρου για τον τελευταίο βαθμό που θα χάριζε τη νίκη, άρα και το έπαθλο στην ομάδα.

Η Ντάρια, νομίζοντας ότι έχει πετύχει τον στόχο ο συμπαίκτης της και πως το παιχνίδι έληξε.. "μπούκαρε" στον στίβο μάχης και βρέθηκε μπροστά στον Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος για να μην την χτυπήσει έκοψε φόρα και ταχύτητα και δεν έριξε την βολή του!

Δεν λέμε ότι η παίκτρια των Μαχητών το έκανε επίτηδες! Την συνεπήρε ο ενθουσιασμός!

Ίσως όμως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό...Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr και κρίνετε:

Κάτι τρέχει στον Άγιο Δομίνικο!

Μήπως ένας νέος έρωτας γεννιέται ή μια δυνατή φιλία;

Η κάμερα όλο και πιο συχνά πιάνει τον Πάνο Θεοδώρου και την Μελίνα Μεταξά να τα λένε οι δυο τους και να κάνουν... παιχνιδάκια!

Στο αποψινό επεισόδιο, που οι Μαχητές κέρδισαν και τη βόλτα με τα άλογα και το έπαθλο φαγητού τα ενσταντανέ ήταν αρκετά και μας έκαναν εντύπωση!

Φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι η Μελίνα Μεταξά έχει δεσμό και της έχει γίνει και πρόταση γάμου από τον σύντροφο της και ο Πάνος Θεοδώρου έχει "πιαστεί" να δίνει τρυφερά φιλιά στον λαιμό της Κατερίνας Δαλάκα πάνω στον χαρά του στον αγώνα ενάντια στην Ρουμανία.

Ατακτούλης ο Πάνος Θεοδώρου; Δείτε τα αποσπάσματα:

Δεν μας έχει συνηθίσει σε... ξεσπάσματα όμως ο Χάρος τον έφερε στα όρια του και "έσκασε"!

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό!

Ο παίκτης των Διασήμων δεν άντεξε άλλο όσα άκουσαν τα αυτάκια του από τον Σώζων και τον έδωσε "στεγνά" στο Συμβούλιο του νησιού!

Τι έγινε όμως και έκαναν το συμβούλιο.. ρίνγκ;

Στέλιος, Χάρος και Νάσος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκανε ερωτήσεις για το πως νιώθουν που είναι υποψήφιοι καθώς και για την ήττα που είχαν λίγη ώρα πριν στον αγώνισμα.

Ο Σώζων θεώρησε καλό να τονίσει για άλλη μια φορά πόσο ήθελε να παίξει και οι... "κακοί" συμπαίκτες του δεν τον άφησαν.

Ο Στέλιος άκουγε και ... ανέβαζε θερμοκρασία!

Όταν άρχισαν τον μεταξύ τους διάλογο έγινε και η έκρηξη... Ο ένας "κάρφωνε" ανελέητα τον άλλον και ήρθαν και οι αποκαλύψεις!

Ο Στέλιος είπε: "Δεν αντέχω να τον καλύπτω άλλο!" και άνοιξε το στόμα του!

Τι για το θάψιμο του Χάρου στην Εύη με το που μπήκαν στο παιχνίδι είπε, τι για το κρυμμένο φαγητό στην τσάντα του, τι για τα όσα του μετέφερε η Ντάρια... και τι δεν είπε!

Αυτό όμως που ενόχλησε περισσότερο τον Στέλιο Κρητικό ήταν ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε κρίνει σε κάποιον άλλον συμπαίκτη τους, την αντίδραση του Στέλιου όταν είχε μιλήσει με τα παιδιά του στο έπαθλο επικοινωνίας!

Ο κακός χαμός για άλλη μια φορά στο συμβούλιο...

Πότε θα πιαστούν στα χέρια; Ζήτημα χρόνου, λέμε εμείς... Θα προλάβει η παραγωγή να τους χωρίσει άραγε; Δείτε το απόσπασμα με το ξέσπασε του Στέλιου Κρητικού:

Πιστοί στο ραντεβού μας!

Σας ενημερώσαμε από νωρίς ποιος παίκτης θα αποχωρούσε από το παιχνίδι!

Η ψηφοφορία του κοινού αποδείχθηκε ντέρμπι ανάμεσα στον Στέλιο Κρητικό και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Ομως τελικά ο Χάρος τη... γλύτωσε προς το παρόν και ο... μπαρμπά Στρούμφ των Διασήμων θα πάρει το δρόμο για την επιστροφή στην πατρίδα! Δείτε το video:

Περίμενε πως και πως να ακούσει ποιος θα αποχωρήσει!

Ομως δεν άκουσε αυτό που περίμενε και ήθελε...

Στο άκουσμα του ονόματος του Στέλιου Κρητικού, οι παίκτες στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα αφού εκτός από την Έυη και τον Σώζων, με τους υπόλοιπους ήταν από την πρώτη μέρα μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Κεραμίδα έσκασε στο κεφάλι της Εύης Σαλταφερίδου που κουνώντας το κεφάλι δεξιά -αριστερά μονολογούσε: "Δεν το πιστεύω"! Δείτε το video:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share