Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες! Τα καρφιά της Σαλταφερίδου στον Χάρο, η νέα κόντρα με τον Πάνο Θεοδώρου και ο πανικός στο συμβούλιο! (videos)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

3 Μαΐου 2018 08:41
Survivor: Τι είδαμε χτες!  Τα καρφιά της Σαλταφερίδου στον Χάρο, η νέα κόντρα με τον Πάνο Θεοδώρου και ο πανικός στο συμβούλιο! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Αγώνας ασυλίας για τους παίκτες του Survivor και τα "καρφιά" άρχισαν νωρίς-νωρίς!

Η... "αδυναμία" της Εύης Σαλταφερίδου για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο δεν κρύβεται από την αρχή που μπήκαν οι παίκτες στο παιχνίδι.

Η Εύη σε συζήτηση με τον Πάνο Θεοδώρου ανέφερε: "Αμα φύγω η Κατερίνα θα είναι μόνη της... Αν πάρει ο Σώζων την ατομική ασυλία σίγουρα θα είμαι υποψήφια! Δεν με πειράζει όμως... " ενώ στη συνέχεια δήλωσε στην κάμερα: "Είμαι σίγουρη Αν ο Σώζων κερδίσει την ατομική ασυλία θα με ψηφίσει,και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε μόνο δυο κοπέλες, το έχουμε δει και το ξέρουμε ότι υπάρχει προσωπικό θέμα. Από εκεί και πέρα και εγώ αν κερδίσω την ασυλία το ίδιο θα έκανα!"

Μήπως τα προσωπικά τους έχουν αρχίσει και επηρρεάζουν και αγωνιστικά την ομάδα τους; Δείτε το video:

Μια νέα κόντρα γεννιέται στις μαγευτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου!

Ο λόγος για τους Πάνο Θεοδώρου και τον... .Σώζων Παλαίστρο Χάρο!

Ναι! Καλά, διαβάσατε! Άλλος ένας παίκτης που έβαλε στην black list του τον Χάρο!

Γιατί όμως; Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Ο Πάνος Θεοδώρου πήγε βόλτα στην παραλία των Διασήμων όπου συζητούσε ο Χάρος με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο Χάρος είχε ένα ξύλο στο χέρι του και έτριβε το πόδι του. Ο δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων τον ρώτησε: "Τι κάνεις; Ανοίγεις φύλλο;". Ο Σώζων του εξήγησε πως αυτό το έκανε στο πόδι του λόγω μιας φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί. Ο Πάνος Θεοδώρου θέλησε να μοιραστεί μερικά μυστικά της δουλειάς του με τον Σώζων, πράγμα που δεν άρεσε στον Σώζων και αντέδρασε λέγοντας τα... δικά του!

Ο Πάνος τον χαρακτήρισε "μεγάλο παιδί"! Συγκεκριμένα είπε: "Ο Σώζων είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι ένα παιδί που κάνει κάποια πράγματα χωρίς να τα σκεφτεί. Έχει ανάγκη τη παρέα αλλά δεν έχει τον τρόπο!"

Ενώ ο Σώζων από τη μεριά του δήλωσε: "Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν με ενδιαφέρει κιόλας από τη στιγμή που δεν έχει προσπαθήσει να έρθει κοντά μου. Εγώ έχω προσπαθήσει, του έχω δώσει φαγητό. "

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Μάριος Καλομοίρης!

Χαλαρώστε λίγο βρε παιδιά.... Δείτε το απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share