Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (01/05) έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Μαΐου 2018 10:20
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό  (01/05) έπαθλο άνεσης!

Μπορεί απόψε να είναι αργία αλλά το... Survivor είναι εδώ και μαζί το Athensmagazine.gr που σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομήνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Χτες, αμέσως μετά τον αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία, είχαμε αντίστοιχο με έπαθλο επικοινωνίας με τους Μαχητές να είναι οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν πρώτη φορά live με τις οικογένειές τους!

Απόψε όμως έχουμε ένα έπαθλο άνεσης! Μπορεί το επεισόδιο αυτό να είχε καθιερωθεί για τις... Κυριακές όμως αυτή την εβδομάδα πήγε δύο εβδομάδες πίσω με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα για την μεγάλη νίκη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και τα πρώτα πλάνα που πήραμε από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, απόψε έχουμε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα αφού για πρώτη φορά και στους δύο κύκλους του Survivor βλέπουμε τους παίκτες να κουβαλάνε μαζί τους από μια σκάλα!

Στόχος της σκάλας είναι να περάσουν ορισμένοι εμπόδια χωρίς να πέσουν στο νερό, με τον στόχο σαφώς στο τέλος να παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο! Φαβορί σε πρώτη φάση δείχνουν να είναι ξανά οι Διάσημοι ώστε να διατηρήσουν την άνεσή τους στην παραλία, όμως αυτό δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για το πρώτο μας συμπέρασμα! Σίγουρα θα γνωρίζουμε σε μερικές ώρες μετά την διαρροή που θα έχουμε στην κατοχή μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κω!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: To Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share