Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (30/04) έπαθλο!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! 100% επιβεβαιωμένη!

30 Απριλίου 2018 09:15
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (30/04) έπαθλο!

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ και σήμερα η διαρροή είναι 100% από νωρίς! Χτες είδαμε Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ένα για το καλό της... Ελλάδος και να επικρατούμε με 10-7 των Ρουμάνων σε έναν απίστευτο αγώνα!

Σήμερα όμως οι δύο ομάδες ξαναγίνονται αντίπαλοι με στόχο την... επικοινωνία! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Από την μια οι Διάσημοι θέλουν την νίκη για να περάσουν στο σκέλος της live επικοινωνίας με φίλους τους και από την άλλη οι Μαχητές για να μιλήσουν για πρώτη φορά απευθείας με την οικογένειά τους! Με τους γονείς τους, τους συζύγους τους, τα παιδιά τους, τα αδέλφια τους και ότι μπορεί να έχει ο καθένας!

Ποιος κερδίζει;

Πάμε τώρα στο... "ζουμί" της υπόθεσης! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine,gr αλλά και από τα πλάνα που έχουμε πάρε από τον ΣΚΑΙ στην διάθεσή μας, το αποψινό αγώνισμα είναι ΚΑΙ αυτό ιδιαίτερα απαιτητικό! Επαφή με το νερό, αντοχή, ταχύτητα και στόχος είναι τα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν στη νίκη!

Πάμε τώρα στην... διαρροή! Απόψε νικητές είναι για ακόμα μια φορά σε έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές και θα έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένειά τους! Η είδηση πρόκειται για 100% επιβεβαιωμένη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 5.600.000 ευρώ! Που παίχτηκε το δελτίο;

Δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share