Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στον αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε;

29 Απριλίου 2018 10:15
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στον αγώνα Ελλάδα - Ρουμανία!

Το Survivor επιστρέφει απόψε στους δέκτες μας και με τι επεισόδιο μάλιστα! Ελλάδα εναντίον Ρουμανίας σε έναν διεθνή αγώνα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές! Ποιος κερδίζει; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αρχική διαρροή!

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ένωση, ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν αποχώρησε κάποιος παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης! Σήμερα λοιπόν δεν θα έχουμε κάποιο έπαθλο άνεσης που μας είχε συνηθίσει το Survivor για Κυριακή βράδυ αλλά έναν μεγάλο διεθνή αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρουμανία!

Πρόσφατα είχε ανακοινωθεί από την παραγωγή πως θα σταματήσουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, καθώς το επεισόδιο δεν προβάλλεται την ιδια στιγμή στις δύο χώρες και γινόταν δεδομένη διαρροή μέσω διαδικτύου! Το ίδιο δεν ισχύει με το ρουμανικό Survivor,αφού το σημερινό επεισόδιο θα προβληθεί την ίδια ώρα σε Ελλάδα και Ρουμανία!

Ποιος κερδίζει;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Ποια από τις δύο χώρες θα καταφέρει να κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι το ρεπορτάζ! Σύμφωνα λοιπόν με τις αρχικές μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με Διάσημους και Μαχητές να γίνονται ένα για... εθνικό σκοπό!

Φαβορί ωστόσο είναι οι Ρουμάνοι, οι οποίοι φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατοί ενώ έχουν κερδίσει και την Τουρκία, η οποία φέτος έχει στείλει τους καλύτερους παίκτες από όλα τα ριάλιτι! Προσοχή, αυτό δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά για συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από τις πρώτες μας πληροφορίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - σκάνδαλο: Ο παίκτης που "κόπηκε" από το Nomads λόγω ψυχολογικών προβλημάτων!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με την νικητή, το σκορ και το έπαθλο του αγώνα!

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share