Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 2: Ο Τεό μίλησε για πρώτη φορά για την Ινδή σύντροφο του!

Το ενδεχόμενο γάμου

24 Απριλίου 2018 17:57
Survivor 2: Ο Τεό μίλησε για πρώτη φορά για την Ινδή σύντροφο του!

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή του ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Η Ινδο-αιγυπτιο-αγγλίδα στυλίστρια που του έχει κλέψει την καρδιά ονόμαζεται Allia Al Rufai. Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου δυο χρόνια όταν ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ταξιδέψει στην Ινδία, για μια καμπάνια που έκανε εκεί για ένα άρωμα. και η Allia έκανε το styling στη συγκεκριμένη καμπάνια.

Οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους καθώς η νεαρή σκοπεύει να μετακομίσει στην Ελλάδα μόνιμα.

Ο Θοδωρής δήλωσε πως: "Από την πρώτη μέρα που την είδα, δεν ξέρω, ήταν περίεργο, αλλά ένιωσα ότι με αυτήν τη γυναίκα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι για κάποια παλιότερη σχέση μου. Από τη στιγμή που την είδα, είπα ότι είναι η μια και μοναδική."

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share