Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Ο Τεό κάνει ξεκαθάρισμα που θα συζητηθεί! Τι έκρυβε παράνομα στην τσάντα του και δεν το ήξερε η παραγωγή! (Video)

Τους έδωσε κανονικά!

18 Απριλίου 2018 19:22
Survivor Πανόραμα: Ο Τεό κάνει ξεκαθάρισμα που θα συζητηθεί! Τι έκρυβε παράνομα στην τσάντα του και δεν το ήξερε η παραγωγή! (Video)

Μετά τη χτεσινή συνέντευξη του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Survivor Πανόραμα ο ίδιος επέστρεψε με νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Ο ίδιος χτες αναφέρθηκε στην καρύδα που τον συνέλαβε η κάμερα να βάζει στην τσάντα του ωστόσο σήμερα κατάλαβε ότι κάτι δεν μεταφέρθηκε σωστά και έσπευσε να να διευκρινίσει τα πράγματα!

«Μου είπαν ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Θεοδωρόπουλο! - Η αλλαγή της παραγωγής που δεν ήξερε κανείς! (Video)

Βάζω στην τσάντα όχι καρύδα, όχι φαγητό… κάτι άλλο που δεν μπορώ να πω για τους ευνόητους λόγους που με δεσμεύουν. Ήρθε κάτι στην κατοχή μου εκτός κανόνων, το οποίο δεν είμαι ο μοναδικός παίκτης που είχε έρθει στην κατοχή του με τους τρόπους που γινόταν…

Αυτό βάζω στην περίφημη τσάντα, που δεν μπορώ να πω τι είναι γιατί είναι κάτι εκτός κανονισμών. Μας δεσμεύει κι ένα συμβόλαιο.

Δεν προσγειωνόμαστε ξαφνικά στον χώρο που γίνεται το αγώνισμα. Υπάρχει και μία διαδρομή… » είπε!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share