Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση, το χώσιμο του Κρητικού σε συμπαίκτη του και η γκρίνια στους Μαχητές! Τα κλάματα και οι αποκαλύψεις στο έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Όλα όσα είδαμε χτες!

18 Απριλίου 2018 08:03
Survivor 2: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση, το χώσιμο του Κρητικού σε συμπαίκτη του και η γκρίνια στους Μαχητές! Τα κλάματα και οι αποκαλύψεις στο έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο... Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Youweekly.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η... τσαχπινιά της Μελίνας στον Πάνο! "Ε μα είσαι καταπληκτικός...." του τραγούδησε και εκείνος γούρλωσε τα μάτια!

Η δυνατή παίκτρια των Μαχητών προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμψυχώνει τους συμπαίκτες της, είτε εντός των στίβων μάχης είτε εκτός. Αυτό είδαμε και στην αρχή του σημερινού επεισοδίου!

Ο Πάνος Θεοδώρου, χθες έφερε νίκη στην ομάδα του σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και όπως δήλωσε ο ίδιος αυτό που κρατάει είναι οι φωνές της ομάδας που τον εμψύχωναν σε όλη τη διάρκεια που αγωνιζόταν.

Η Μελίνα με αρκετή... τσαχπινιά για να τον παινέψει και να τον ευχαριστήσει του τραγούδησε έναν στίχο από παλιό τραγούδι του Πασχάλη: "Ε μα είσαι καταπληκτικός..." κάνοντας τον παίκτη να ξαφνιαστεί...Δείτε το απόσπασμα video στο youweekly.gr:

Δεν χάνουν ευκαιρία να τον απαξιώνουν!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν είναι ο αγαπημένος της καλύβας των Διασήμων και αυτό του δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Ο Χάρος απευθυνόμενος στους Μιχάλη Μουρούτσο και Γιάννη Τσίλη σχολίαζε την χθεσινή πίστα στην οποία οι παίκτες δεν είχαν καλές επιδόσεις.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος απαξίωσε να του απαντήσει ενώ ο Τσίλης δεν έχασε την ευκαιρία να προσπαθήσει να ακυρώσει τα όσα έλεγε.

Ο ίδιος δήλωσε πως οι συμπαίκτες του δεν λαμβάνουν σοβαρά την άποψη του! Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Το κλίμα στην καλύβα των Μαχητών είναι αρκετά τεταμένο το τελευταίο διάστημα.

Οι συνεχόμενες ήττες οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να μην γεμίζει το στομάχι τους... έχουν φέρει γκρίνιες!

Ο Νικόλας Αγόρου αυτή τη φορά έβγαλε στη... σέντρα τη Ροδάνθη αφού σύμφωνα με τον παίκτη των Μαχητών , τη θεωρεί αδύναμο κρίκο αλλά και... ξεροκέφαλη με αποτέλεσμα να κάνει κακό στην ομάδα. Ο Αγόρου θεωρεί πως αν η νεαρή παίκτρια αποχωρήσει η ομάδα του θα δυναμώσει!

Οπως χαρακτηριστικά είπε: “Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει η ίδια συνοχή απ' όλους στην ομάδα και δεν προσπαθούν όλοι το ίδιο όσες φορές και αν τα έχουμε πει . Για να δυναμώσει μια ομάδα πρέπει να ανασυγκροτηθεί! Πρέπει να φύγουν δηλαδή κάποιοι παίχτες αδύναμοι. Μόνο έτσι δυναμώνει μια ομάδα! Η Ροδάνθη ας πούμε πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι, εν τέλει δεν μπορεί! Δεν είναι κακό αυτό, δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να μην ακούς μετά ποιο είναι το λάθος σου ώστε να βελτιωθείς. Και αυτό επηρεάζει όλη την υπόλοιπη ομάδα.” Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο youweekly.gr:

Σε μια πραγματικά μοναδική και ανεπανάληπτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο γνωστός παίκτης του Survivor, υδραυλικός και παλαιστής, Κώστας Τσεπάνης! Τι είπε ο νεαρός παίκτης... Δείτε περισσότερα....

Ο νεαρός παίκτης των Μαχητών αποκάλυψεότι σήμερα στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας του παιχνιδιού θα τα δώσει όλα για μια γυναίκα που τον κάνει να βγάζει φτερά στον στίβο μάχης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Απριλίου;

Ποια είναι λοιπόν αυτή η γυναίκα για τον αγαπημένο υδραυλικό Τσεπάνη; Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί στο youweekly.gr:

Ο γνωστός ήρεμος ηθοποιός Στέλιος Κρητικός σήμερα στο παιχνίδι φαίνεται να χάνει την νιρβάνα του, τον ήρεμο χαρακτήτρα του και κυριολεκτικά, για τα δεδομένα του, να "απασφαλίζει"!

Φυσικά, αιτία γι'αυτό ήταν ο....

Φυσικά αιτία, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Χάρο Σώζων ο οποίος έκανε το λάθος να του λέει τι να κάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!

Ε! Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Δείτε την επίθεση του Στέλιου Κρητικού και την γκρίνια του στον Σώζων Παλαίστρο Χάρο στα αποσπάσματα του youweekly.gr:

Αυτό το παιδί, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, πρέπει να έχει ή μανία καταδιώξεως ή έντονη φαντασία!

Πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε αυτό που είπε ως λόγο για την αποψινή του ήττα στο παιχνίδι. Τι είπε;

Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι η παραγωγή στη δική του κούρσα, βάρυνε τον κουβά προκειμένου να μην πέφτει με τίποτα! Το απίστευτο της ιστορίας θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο του youweekly.gr:

Το youweekly.gr λίγο πριν το επεισόδιο σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον Spoiler ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό επεισόδιο.

Οπως σας γράψαμε σημερινοί νικητές θα ήταν οι Διάσημοι, όπως και έγινε.

Οι Διάσημοι κέρδισαν πάλι τους Μαχητές και μάλιστα με σκορ 10 - 3 και είναι αυτοί που θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γκρίνια, καρφώματα και πάλι γκρίνια! Αυτό είναι το κλίμα στους Μαχητές!

Μετά την συντριπτική τους ήττα από τους Διάσημους, με 10-3, που τους στέρησε το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να κάνουν υποδείξεις ο ένας στον άλλον, τόσο on camera όσο και μεταξύ τους!

Οι αδιανόητες σπόντες ήρθαν κυρίως από τον Νικόλα Αγόρου και την Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι για άλλη μια φορά άφησαν να εννοηθεί πως για την όλη κατάσταση της ομάδας ευθύνεται η Ροδάνθη! Δείτε το video με τις αδιανόητες ατάκες των Μαχητών και τα αλληλοκαρφώματα στο youweekly.gr:

Μια μαντινάδα που μας έλιωσε ακούσαμε από το στόμα του Στέλιου Κρητικού, την οποία είχε γράψει ο γιος του...

Ο περήφανος πατέρας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάμματα!

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με 10-3 απόψε και ήταν αυτοί που απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας!

Ο Στέλιος Κρητικός διαβάζοντας τη μαντινάδα που του έγραψε ο γιος του λύγισε....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Αργεντινή: Αλλόκοτο πλάσμα αναζητά θηράματα τις νύχτες (video)

Το ίδιο και εμείς...Ακούστε την τρυφερή μαντινάδα στο βίντεο του youweekly.gr:

Γεμάτο συγκίνηση το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας για τους Διασήμους οι οποίοι διάβασαν γράμματα από τις οικογένειες τους!

Η σειρά του Νάσου ήρθε και μας περίμενε άλλη μια συγκινητική έκπληξη...

Ο παίκτης των Διασήμων μας είχε ξαφνιάσει όταν είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του. Τώρα ήρθε η σειρά εκείνου... Το γράμμα με αποστολέα του πατέρα του Νάσου Παπαργυρόπουλου έκρυβε μια έκπληξη...

"Αγόρι μου... Να ξέρεις ότι ποτέ δεν αμφέβαλα για την αγάπη σου και πάντα καμάρωνα για σένα!
Ευχαριστώ το Survivor που μέσα σε όλη αυτή τη μοναξιά και τη μεγάλη ταλαιπρωία που περνάς σου δόθηκε ευκαιρία να ηρεμήσει η ψυχούλα σου και να μου κάνεις το καλύτερο δώρο". Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:

Και όμως το... ομολόγησε! "Τους έχω στεναχωρήσει πολλές φορές γιατί είμαι εγωίστρια!" είπε η Κατερίνα Δαλάκα αναφερόμενη στους γονείς της.

Η παίκτρια δακρυσμένη διάβαζε το γράμμα που της έστειλαν οι γονείς της και...

...με δάκρυα στα μάτια προχώρησε σε μια εξομολόγηση στους συμπαίκτες της.

Χαρακτηριστικά είπε: "Μου λείπουν τόσο πολύ... Μακάρι να είχαν πολλές οικογένειες τέτοιους γονείς. Μου έχουν δώσει τα πάντα απλόχερα. Τους έχω στεναχωρήσει πολλές φορές γιατί είμαι εγωίστρια.... Δεν ήθελαν να έρθω εδώ στο Survivor αλλά εγώ ήρθα!" Δείτε το απόσπασμα στο youweekly.gr:


Σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου να διαβάσει τα γράμματα από τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι οθόνες μας... γέμισαν μέλια! Γιατί;

Η αγαπημένη του Λάουρα Νάργες, η οποία ήταν στο περσινό Survivor, έστειλε γράμμα full in love στον Μιχάλη Μουρούτσο. Εκείνος αφού το διάβασε της έστειλε τη δική του απάντηση λέγοντας: "Είσαι η πιο ιερή επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου!"! Δείτε το full in love video στο youweekly.gr:

Μήνυμα από την πρώτη του ξαδέλφη έλαβε ο Χάρος και η συγκίνηση του, οδήγησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Τα δυο ξαδέλφια δέθηκαν με τον μεγάλο σεισμό του '99!

Η ξαδέλφη του είχε βρεθεί εγκλωβισμένη στα συντρίμμια για αρκετή ώρα μέχρι να την βγάλουν αλλά επίσης "έχασε" τον πατέρα της και τον αδέρφο της εκείνη την μέρα.

Η συνέχεια όμως ήρθε και στην πορεία με το γράμμα από τη μητέρα του. την ώρα που το διάβαζε ο Σώζων Παλαίστρος εξομολόγηθηκε μετανιωμένος on camera πως είχε επιλέξει να μην παρουσιάζει τη μητέρα του και να μην δίνει καν το τηλέφωνο της όταν το ζητούσαν ως τηλέφωνο επικοινωνίας! Δείτε το βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Χάρου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share