Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (17/04) το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

17 Απριλίου 2018 11:16
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (17/04) το έπαθλο επικοινωνίας!

Ήδη από χτες περάσαμε στο νέο στάδιο του Survivor, όπου τα έπαθλα γίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά! Σήμερα ωστόσο υπάρχει για ακόμα μια φορά και από τις τελευταίες στο παιχνίδι, έπαθλο επικοινωνίας! Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και κάτι ανάλογο θα πράξει και σήμερα!

Πριν το παιχνίδι όμως έχουμε ένα νέο εμφύλιο στους Μαχητές! Σαφώς επηρεασμένοι από το γεγονός ότι έχασαν το πιο μεγάλο έπαθλο της χρονιάς, καθώς και θα έβγαιναν στον πολιτισμό και θα γευμάζιταν σε ακριβό εστιατόριο και θα έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο!

Η ήττα αυτή τους πείραξε πολύ και άρχισαν τα βέλη προς τις αδύναμες παίκτριες της ομάδας, την Ροδάνθη και την Φελίτσια τονίζοντας πως θα πρέπει να αποχωρήσουν σιγά σιγά από το παιχνίδι, καθώς είναι εκείνες που με τις ήττες τους φέρνουν τις αποτυχίες με αποτέλεσμα η ομάδα να στερείται πολύ σημαντικά έπαθλα!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα ωστόσο το έπαθλο δεν είναι και τόσο σημαντικό, αφού οι Μαχητές έχουν κερδίσει σχεδόν όλα τα έπαθλα επικοινωνίας και οι Διάσημοι ακολουθούν! Εκτός από την επικοινωνίας θα πάρουν και προμήθειες για την παραλία, όμως όπως και να έχει δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα έπαθλα! Οι Μαχητές καλούνται να πάρουν την εκδίκησή τους όμως από την άλλη οι Διάσημοι θέλουν να φτάσουν σε ακόμα μια επικοινωνία με δικά τους πρόσωπα και αυτό τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα!

Το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα κουραστικό και διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει! Ένα αντίστοιχο είχαν παίξει και στο περσινό Survivor, με τις δύο ομάδες να καλούνται να μεταφέρουν νερό από την μια πλευρά της πίστας στην άλλη! Οπότε η αντοχή είναι το κύριο μέλημα για τη νίκη!

Δεδομένο αποτέλεσμα θα το έχουμε το απόγευμα με την σίγουρη διαρροή από το Athensmagazine.gr! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Χάρος, ο κρυφός δεσμός Λιανού - Μπόμπα και η αποκάλυψη στον Τανιμανίδη!

Υ,Γ,: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το απόγευμα με νικητή και σκορ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share