Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 2: Ντάρια, Χάρης και Μελίνα ξεσκίζουν την Ροδάνθη! Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί και οι ατάκες άνευ προηγουμένου!

17 Απριλίου 2018 00:23
Survivor 2: Ντάρια, Χάρης και Μελίνα ξεσκίζουν την Ροδάνθη! Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί και οι ατάκες άνευ προηγουμένου!

Την άδειασαν on camera! Άρχισαν τα όργανα στους Μαχητές αφού η ήττα έφερε γκρίνια! Όπως σας έχουμε γράψει οι Διάσημοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και οι Μαχητές ξεκίνησαν να φαγώνονται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Απίστευτο "γείωμα" των συμπαικτών του στον Χάρο! Τι του έκαναν; (video)

Οι αντοχές στο Survivor 2 έχουν φτάσει οριακά και μετά την ήττα τους το κλίκα στους Μαχητές ήταν παγωμένο! Η Ροδάνθη μίλησε on camera για τι φταίει και ανέφερε ότι έχει πέσει πολύ και αυτό της έχει κάνει κακό και στην ψυχολογία της! «Ψάχνω να βρω τι φταίει γιατί έχω πέσει αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά και οι συμπαίκτες της την κάρφωσαν! Η Ντάρια είπε ότι όποτε χάνει δεν πεισμώνει αλλά πέφτει χειρότερα, κάνει σαν κακομαθημένη και δεν βοηθάει την ομάδα! Την σκυτάλη στο θάψιμο πήρε ο Χάρης με πιο βαριές κουβέντες αφού είπε πως είναι νωχελική και δεν έχει δικαιολογίες μετά από 3 μήνες στο παιχνίδι! «Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες ότι δεν έχεις βρει κάτι... απλά δεν το έχεις» τόνισε και την χαριστική βολή έδωσε η Μελίνα!

«Με ενοχλεί όταν χάνουμε και ακόμα περισσότερο με ενοχλεί η γκρίνια μετά! Όποιος είναι αδύνατος κρίκος ας πάει σπίτι του» ανέφερε και πλέον αν χάσουν την ασυλία οι Μαχητές είναι φανερό πως τα πράγματα για την Ροδάνθη είναι σκούρα...

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share