Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μπαίνεις στην διάθεση να... ψαχτείς" - Η Λάουρα Νάργες και η απουσία του Μουρούτσου στο Survivor! (video)

Πως περνάει χωρίς τον Μιχάλη;

16 Απριλίου 2018 15:49

«Στη Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων όχι μόνο στη δική της συμμετοχή στο reality, αλλά και στο πώς βλέπει τον εδώ και μήνες σύντροφό της, Μιχάλη Μουρούτσο, που παίρνει μέρος στον φετινό δεύτερο κύκλο.

«Αφού γύρισα ευχήθηκα στον Μιχάλη να το ζήσει κι αυτός. Τον βλέπω κάθε μέρα. Ήταν μια τόσο μαγική εμπειρία που αλλάζουν τα πάντα μέσα σου, ειδικά αν μπαίνεις και με τη διάθεση να "ψαχτείς" εσωτερικά και είσαι θετικά προκατειλημμένος. Μπορείς να έχεις φοβερή εξέλιξη» είπε αναφερόμενη στη δική της και στα όσα ευχήθηκε στον Ολυμπιονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε κορυφαίος σκηνοθέτης!

Χαρακτήρισε, μάλιστα, πολύ γλυκές τις αναφορές που κάνει μετά από κάθε αγώνισμα στο πρόσωπό της. «Κάθε φορά που το κάνει, είναι σαν να είναι η πρώτη φορά. Είναι πολύ γλυκό» είπε.

Όσο για το πώς της φαίνεται συνολικά το Survivor 2018; «Φέτος οι παίκτες μπήκαν πιο "διαβασμένοι". Είναι μια ομαδική απόφαση η οποία προέκυψε μετά από τα περσινά, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε επίπεδο χαρακτήρων και συμπεριφορών. Δεν θέλουν να βγουν οι "μισητοί" της χώρας», είπε η 27χρονη.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share