Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 2: Σοκ στους Διάσημους! Αποχώρησε η Ολγα! Ξέσπασαν οι συμπαίκτες της (video)

15 Απριλίου 2018 22:16
Survivor 2: Σοκ στους Διάσημους! Αποχώρησε η Ολγα! Ξέσπασαν οι συμπαίκτες της (video)

Δεν άντεξε άλλο η Ολγα Φαρμάκη.... Αρκετό καιρό η παίκτρια των Διασήμων είχε κλειστεί στον εαυτό της και προτιμούσε να κάνει βόλτες μόνη της στην παραλία από το να κάθεται με τους υπόλοιπους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου! Σκοτώθηκε ο πατέρας


Το τελευταίο διάστημα την βλέπαμε όλο και πιο συχνά σκεπτική και απομονωμένη. Η Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία είχε έρθει αρκετά κοντά μετά την αποχώρηση της Ξένιας Rec, προσπαθούσε να της φτιάξει τη διάθεση, και ενώ σε αρκετά πλάνα βλέπαμε τις δυο παίκτριες σε χαλαρή διάθεση, φαίνεται πως αυτό ήταν επιφανειακό από την πλευρά της Ολγας.


Η παίκτρια των Διασήμων ανακοίνωσε στην καλύβα πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, οι συμπαίκτες της δεν φάνηκε να ξαφνιάζονται αφού σίγουρα είχαν παρατηρήσει την αλλαγή στην διάθεση και στην συμπεριφορά της Όλγας. Στενάχωρη είδηση αυτή για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία την πήρε αγκαλιά βουρκωμένη.

Η Ολγα στην αρχή του επεισοδίου ζήτησε τον λόγο και είπε πως θέλει να ανακοινώσει κάτι στην ομάδα της. Συγκεκριμένα: “Τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη... Θέλησα να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου για να σκεφτώ κάποια πράγματα και πραγματικά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω κάποια πράγματα στην ομάδα μου. Στη συνέχεια η Ολγα καθισμένη στο κρεβάτι της ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι...

Δείτε το video με την ανακοίνωση της Ολγας Φαρμάκη στους συμπαίκτες της:

Δείτε το video με την συγκινητική αποχώρηση της Ολγας από την παραλία:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share