Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας που δεν έμαθε κανείς! Γι'αυτό εξαφανίστηκε...

Το αποκάλυψε ο ίδιος...

15 Απριλίου 2018 14:31
Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας που δεν έμαθε κανείς! Γι'αυτό εξαφανίστηκε...

Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Αλέξανδρος Παρθένης, αν και είχε χαθεί για αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο, βγήκε ξανά στο προσκήνιο, με τη συμμετοχή του στο “Survivor 2”.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Διασήμων”, στο παιχνίδι επιβίωσης, σε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον λόγο που απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές: Η φωτογραφία που ανέβασε ο αδελφός του Γιώργου Μπαλταδώρου στο Facebook και προκαλεί ανατριχίλα!

“Το 2009 είχα ένα αρκετά σοβαρό θέμα υγείας που μου στέρησε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα σίριαλ του MEGA, στη Ζωή της Άλλης.

Τότε είχα ζητήσει μια τεράστια συγγνώμη από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και εννέα χρόνια μετά τον ευχαριστώ που με περίμενε για έναν μήνα. Τον πήρα όμως τηλέφωνο και του είπα ότι δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω για να γίνει η αποκατάσταση της υγείας μου και προχώρησε στην αντικατάσταση μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο άνεσης!

Τώρα η υγεία μου είναι μια χαρά. Αργότερα, λόγω της κρίσης, τα ελληνικά σίριαλ ήταν ελάχιστα.

Οπότε σ’ αυτή την περίοδο των εννέα χρόνων δεν μου δόθηκε κάποια άλλη ευκαιρία, δεν υπήρχε κάποια πρόταση για συνεργασία”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share