Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «καρφί» του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στον Χούτο και στον Χανταμπάκη! «Έκαναν κακό στον εαυτό τους...»

Αποκαλυπτική συνέντευξη!

8 Απριλίου 2018 18:24
Το «καρφί» του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στον Χούτο και στον Χανταμπάκη! «Έκαναν κακό στον εαυτό τους...»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για σένα» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, μεταξύ τω άλλων αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου που έκαναν κακό στον εαυτό τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η πιο αγαπημένη παίκτρια φωτογραφήθηκε με μπούργκα στην έρημο! Ο λόγος για την...


Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Υπήρχαν και άτομα, τα οποία μέσω του παιχνιδιού έκαναν κακό στον εαυτό τους.

Όπως;

Όπως, πιστεύω ο Στέλιος Χανταμπάκης- όπως πιστεύω ο Λάμπρος Χούτος.

Οι ίδιοι έκαναν κακό στον εαυτό τους ή η παραγωγή;

Οι ίδιοι, σίγουρα έχουν το δικό τους φταίξιμο για τη δική τους- ίσως- συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και πώς είδαν το παιχνίδι. Όμως, ήταν και πιο ρίσκο γι’ αυτούς. Όταν είσαι ένας άνθρωπος των media, πας σε ένα παιχνίδι και βγάζεις έναν άλφα χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας μπορεί να είναι αποδεκτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο Βαγγέλης Παυλίδης!


Για όλους μας υπάρχουν αυτοί που μας αγαπάνε και αυτοί που δεν μας αγαπάνε -Και για εμάς που ήμασταν οι πιο δημοφιλείς τους συγκεκριμένου παιχνιδιού- Ναι, όταν όμως έχεις καταγράψει μια πορεία στην τηλεόραση και πας σε ένα παιχνίδι και ο κόσμος σε έχει ταυτίσει αλλιώς- δει μια άλλη συμπεριφορά και δεν του αρέσει, αυτό σε καταστρέφει. Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Δείτε αναλυτικότερα όλη την συνέντευξη από το απόσπασμα της εκπομπής:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share