Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Κι όμως δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο! Ο Ντάνος επιστρέφει στο Survivor!

Έσκασε η βόμβα από τον ΣΚΑΙ!

2 Απριλίου 2018 10:12
Survivor: Κι όμως δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο! Ο Ντάνος επιστρέφει στο Survivor!

Αρχικά πολλοί πιστέψαμε πως πρόκειται για κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο όταν το διαβάσαμε στο protothema.gr! Ωστόσο η... πλάκα συνεχίζεται! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ξανά το μεγάλο ναι και έδωσε τα χέρια για δεύτερη φορά με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλικαλί και αρκετά σύντομα θα ξαναδούμε τον Ντάνο στις παραλίες που δοξάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη επιστροφή του περσινού νικητή θα προβληθεί στους δέκτες μας την Κυριακή του Θωμά. Δεν έχει γίνει όμως ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον φετινό δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης.

Η συνταγή των επιστροφών των νικητών στους επόμενους κύκλους του Survivor είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη στην Τουρκία, οπότε το ταξίδι του Ντάνου για τον Άγιο Δομήνικο, αμέσως μετά το Πάσχα, ήταν κάτι που δε θα ξενίσει κανέναν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε την ασυλία! Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι;

Οι ίδιες πληροφορίες, που αναδημοσιεύει το dailymedia.gr, αναφέρουν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Σκιαθώτη στο σήριαλ «Τατουάζ» του Alpha καθώς έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να καλυφθεί σεναριακά το κενό του, όσο αυτός θα βρίσκεται στην Καραϊβική.

Το μόνο που απομένει πια είναι να δούμε αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ξαναπατήσει ξυπόλητος πάλι τον αγωνιστικό στίβο του Survivor προς τέρψιν των χιλιάδων οπαδών του που τον ανέδειξαν νικητή ή θα έχει κάποιο ρόλο παρουσιαστή δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Η iron Barbie φοράει περούκα από τα γυρίσματα του Α.Μ.Α.Ν." Απίστευτο γλέντι στο Twitter!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share