Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Και έπαθλο άνεσης και... αποχώρηση: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

1 Απριλίου 2018 10:59
Survivor - Διαρροή: Και έπαθλο άνεσης και... αποχώρηση: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Το Survivor μετά από δύο μέρες... ρεπό επιστρέφει στους δέκτες μας απόψε με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν μεγάλη μάχη για το έπαθλο άνεσης!

Το Athensmagazine.gr, από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα, σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τις παραλίες των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!

Μετά από την αποχώρηση της Εύης Σκαρώνη, οι Διάσημοι μετρούν ακόμα μια απώλεια, την έκτη συνεχόμενη (5 χαμένες ασυλίες και οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρινού) και σήμερα θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τουλάχιστον την... άνεση, το οποίο έπαθλο έχουν κερδίσει τον τελευταίο μήνα συνεχόμενα!

Αποχώρηση βόμβα από το Survivor

Από την άλλη οι Μαχητές καλούνται να αφήσουν στην άκρη το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, κυρίως με τον Θεοδωρή Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή την στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται ήδη εκτός Survivor, κάτι το οποίο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει από χτες! Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η αποχώρησή του να ανακοινωθεί σήμερα, καθώς από τα πρώρα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας δεν τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο σημερινό αγώνισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην τηλεθέαση! Ο Λαζόπουλος άφησε χαοτικά πίσω τον Παπαδόπουλο! Οι "Μικροί Μήτσοι" επέστρεψαν δυναμικά!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης; Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που βλέπουμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, απόψε Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την ισορροπία και την ταχύτητα να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά!

Περιθώρια ήττας για τους Μαχητές δεν υπάρχουν, αφού έχουν ένα μήνα σερί που κοιμούνται στα πατώματα και φαίνεται πως απόψε είναι το φαβορί! Προσοχή, αυτό δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά για αρχικά συμπέρασμα! Η διαρροή θα είναι στην διάθεσή σας αργότερα μέσα στην ημέρα! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με έπαθλο, νικητή και σκορ της σημερινής αναμέτρησης!

Δείτε προς το παρόν το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share